Андрей Слабаков урежда жена си Ернестина Шинова за депутат от ВМРО

България отблизо
Интересни имена се появяват в предизборните листи на патриотите от ВМРО. Ден, след като стана ясно, че бившият вече депутат от БСП напуска редиците на левицата, Красимир Каракачанов обяви, че Боян Чуков ще води листата на ВМРО в Стара Загора.
В редиците на патриотите застава и друго интересно име – това на журналиста Кузман Илиев, който е част от Института за дясна политика, познат като “Институтът на ГЕРБ”.

„Битката няма да бъде лека, но съм убеден, че за пореден път ние ще се справим по най-добрия възможен начин не в името на това да се реализира някои за някакъв, а в името на това да продължи един курс на политика, който ще бъде спирачка за безхарактерните политици, които са готови да отстъпват от нашите националните интереси“, посочи лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той представи гражданската квота в листите на патриотичната формация.

Сред тях са Боян Чуков, който води листата на ВМРО в Стара Загора, генерал Кирил Радев, Кузман Илиев, проф. Христо Смоленов, Давид Александров, ръководителят на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров, общинският съветник от Пловдив Владимир Кисьов, Арлин Антонов, предприемачът Иван Иванов, юристът Димитър Чукарски и актрисата Ернестина Шинова. Шинова е жената на евродепутатът от ВМРО и режисьор Андрей Слабаков, който също проби с патриотичната листа.

Какво разбират от политика актьори и танцьори, не е ясно, но е ясно, че имат фенове и дърпат партиите напред. Очакваме и някой фолкпевец да се намърда в листите, но ток пък има цяла партия, водена от такъв.

 

“Традицията във ВМРО е да канят хора в техните листи, които в своята кариера защитават патриотични каузи и имат правилно национално отговорно разбиране за бъдещето на България и българския народ”, посочи Каракачанов.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *