Нинова скочи на Слави и Борисов: Много е лесно да полегнеш и да предадеш България и да наричаш другите „никакви“! Трудно е да отстояваш интересите й

България отблизо

Лидерът на БСП Корнелия Нинова остро нападна колегата си Слави Трифонов, който води „Има такъв народ“. Повод за това бе изказване на шоумена пред студенти в Пловдив.

Ето какво написа по този повод лидерът на БПС Корнелия Нинова в личния си фейсбук профил (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Днес Слави Трифонов казал по повод срещата ни със Зоран Заев, че съм „никаква“.

Първите седем години и Класическата гимназия не ми позволяват да правя оценки за него с подобни епитети.

Но като БЪЛГАРКА  искам да го попитам каква е неговата позиция по въпроса с присъединяването на Република Северна Македония към ЕС.

Като имаш претенции да печелиш избори и да управляваш България, може ли поне по един въпрос да кажеш какво ще правиш. Или ще шикалкавиш, за да не ядосаш или българския народ, или някоя външна сила.

Моята позиция е ясна и днешната среща беше повод още веднъж да се каже в очите на Заев открито и честно: вашето членство в ЕС не може да бъде за сметка на българския национален интерес.

Не изпълнявате договора за добросъседство, използвате език на омразата към нас, пренаписвате историята, следователно не сме съгласни да започнете преговори за членство.

Вие сте ни партньори, но над всичко стои българският интерес.

Хайде, Слави да те видя как ще произнесеш тези думи.

Пробвай. Не боли. Просто се иска да имаш…… характер.

P.S. И не ме слагай заедно с Борисов. Той днес полегна и предаде, и род, и отечество“.

Tagged

1 thought on “Нинова скочи на Слави и Борисов: Много е лесно да полегнеш и да предадеш България и да наричаш другите „никакви“! Трудно е да отстояваш интересите й

  1. К.Нинова отново доказа, че е политик с принципи и последователна позиция. Чалгоносецът е толкова далеч назад от нея, че му трябват десетилетия да я настигне като ерудиция и характер. С кючеци и циганизиране политика в полза на България не се прави, драги Славчо! И ако го разбираш това, ще те хване срам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *