Асен Василев наколади Габриел на Вебер

България отблизо
„Отговорно ли е да излъжеш българския народ като предложиш кабинет, в който 11 от 19-те министри се оттеглиха, защото не знаеха, че ще бъдат предложени? Те буквално разбраха, че са част от кабинета, от пряко телевизионно предаване“, написа Василев в интернет. Отговорът бе на позиция на председателя на Европейската народна партия Манфред Вебер

Вчера евролидерът заяви, че застава твърдо зад номинраната за премиер Мария Габриел и поведението на ПП-ДБ по време на преговорите за кабинет е „притеснително“.

 

„Тревожно поведение от страна на лидерите на ПП-ДБ. В интерес на всички българи трябва да надделее отговорността и спазването на договорките. Всички проевропейски сили в ЕС и България трябва да подкрепят този призив”, написа вчера Вебер.

 

ЕНП пък обяви в декларация, че твърдо застава зад Мария Габриел „срещу неоправданите нападки“.

Tagged

1 thought on “Асен Василев наколади Габриел на Вебер

  1. Нащият скъп другар -Дисидентът Асен Васильов днес политически се спомина. Никога не ще забравим подвигът му- в финанциите на страната ни. Признание за уникалният жар с който правеше възможно нарастването на държавните дълговеда ъде уникално изящно.Другарят Асен Васильов се нареди в плеядата скромни но гениални народни борци завидно бих казал монументално. В нашите родни душички той е наравно с дисидентът Другаря Иван Костуф, дори го превъзхожда. Призовавам всеки истински родолюбец да събира капачки за да наберем пърички да му въздигнем Мъфзулей.Той заслужава!!! Вечна му политическа памят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *