Беновска изплака: Искат да ме изнасилват! Не зная кой, но моля вътрешния министър да ми помогне!

България отблизо

Искат да ме изнасилват??? Кой и защо??? Това гласи коментарът на журналиста Илиана Беновска в днешното издание на предаването „Беновска пита”, което се излъчва по Радио К2 в събота от 9.00 часа сутринта на 93.9 МгХц по радиото и онлайн на сайта www.radiok2.bg, съобщиха от екипа на предаването.

 

До
Г-н Бойко Рашков
служебен заместник министър- председател по обществен ред и сигурност
и служебен министър на вътрешните работи
МОЛБА
От Илиана Беновска, политически журналист,
Адрес за кореспонденция: [email protected]

Уважаеми г-н Рашков,
На редакционните мейли на Ю тюб ТВ „Беновска пита“ и на „Радио К2“ получих жестоко заплашителни за мен и семейството ми мейли.
Прилагам.
Извинете за цинизма и заканите. Публикувам дословно.

Jakakaksm Jdkskks<[email protected]>
пн, 10.05, 19:04 ч. (преди 2 дни)
до мен

Как може да си толкова нагла, безочлива, въобще не ти е мястото там. Ти си една дърта патерица на ГЕРБ не знам защо искаш да поробиш България , виж човека е излезнал пред комисията говори как го рекетират и как държавата е затънала в корупция ти ми говориш врели некипели НАЙ НАГЛО без никой да ти дава думата. Всичко се връща и Господ не забравя да знаеш!!! Тъпкано ще ти се върне на теб гнидо! Очаквай среща с хора които ще ти променят мирогледа!! Господ ще те накаже мършо. Ще те намерят и ще те ебат вещицо изгнила

Jakakaksm Jdkskks<[email protected]>
вт, 11.05, 13:17 ч. (преди 1 ден)
до мен

Ей КУ*ВО ЩЕ УМРЕШ МАЙКА ТИ ШЕЙБА ЩЕ ТЕ СТРЕЛЯМ И  ПЛЮНА КУЧЕ НА ИДЛЯМА ДА ТИ УМРЕ НАААААААЙ МИЛОТО КУРВО НАЙКА ТИ КАДНА ЧАКАЛСКА СКАПАНА НЕДОЕБАНА КУ*ВЕНСКА</[email protected]></[email protected]>

На личния ми телефон, по време на ефир, на 8.5.21 г., получих няколко обаждания от номер 0893672003 и лице, назовало се Чавдар – със закани да бъда убита аз и децата ми, да лежа в затвора, за да ме изнасилват и прочее. Не записах разговора. Но екипът ми го чу на спикър.

Свързвам тази пълна с жестокост агресия с мое участие в 2 поредни заседания, проведени на 7-ми и 10-ти май 2021 г., в НС, на ръководената от Мая Манолова Временната комисия по проверка за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерски съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 10 години.

Като журналист, за установяване на фактите по твърдяното от тях, задавах въпроси на Светослав Божидаров Илчовски – земеделски производител от региона на Северозападна България и на собственика на „Агробел“ Павел Стоименов, по време на изслушването им – данните им ги има в НС при издаване на пропуски за влизане.

Освен с тях, за установяване на фактите по твърдяното, влязох в словесни пререкания с г-жа Мая Манолова и членове на посочената комисия.
Налични и при мен, и в НС, и във всички медии са пълните записи на заседанията.
Публикациите са безброй.

Много съм притеснена за своя и живота на децата си, както и този на екипа ми и за студията ни.

Пиша Ви по мейл , г-н Рашков, защото ме е страх да излизам и на мога да си гледам работата и да живея. Не посочвам и адрес по тази причина.
Очаквам помощ и закрила!
Илиана Беновска

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *