Бившият премиер Борисов: Сега излизам в отпуск, но знаете къде да ме намерите, работим сериозно!

България отблизо
Много удобно премиерът в оставка Бойко Борисов излиза в „заслужен отпуск“ от утре. Вероятно, защото няма доблестта да се яви пред народните представители, които настояха той да бъде изслушан в Народното събрание.

„Томислав Дончев ще ме замества от утре, тъй като аз излизам в отпуск от утре, защото имам да си свърша много работа и в партията, а и да подготвим добро правителство – това отнема време, а не искам да нося две дини под една мишница. В 9 часа искам да депозирате Плана за възстановяване и ако искат да го приемат, да го отхвърлят, да го надградят. Томислав Дончев е събирателният образ на този план и може да го разясни на всеки, който поиска“, заяви той на извънредно заседание на Министерския съвет и добави:

 

„Ако ви трябвам – знаете къде да ме намерите. Имаме си централа, работим сериозно“.

 

Министър-председателят обърна внимание, че „новите лица“ в парламента в действителност не са никак нови, а добре забравени стари лица и даде за пример Кристиан Вигенин, Атанас Атанасов, Татяна Дончева, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Христо Иванов.

 

„Възхищавам се на младите хора, които се бунтуват, които искат по-добър живот, но съжалявам искрено, че те бяха използвани от платените протестъри. Имаше енергия, имаше млади хора, които действително искат да се променя държавата непрекъснато – именно тези хора генерират енергията и промяната. Но те бяха използвани, за да може тези стари муцуни отново да се намърдат в парламента“, изтъкна Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *