Бойко Борисов: Усещам, че това ще бъде първият манипулиран вот в България! И ще го направи служебното правителство! Ние никога не сме фалшифицирали избори!

България отблизо

„Аз съм много притеснен за машините и машинното гласуване. Усещам, че това ще бъде първият манипулиран вот в България“, заяви бившият премиер Бойко Борисов в разговор с младежи от ГЕРБ, излъчен на неговата фейсбук страница.

 

В живото включване, по време на което се представяха нови кадри на партия, лидерът на ГЕРБ направи коментари за настоящите управляващи и за предстоящите парламентарни избори.

„Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна. Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Кой пази в момента машините? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна… Какафонията става огромна, а единственото, за което те говорят, е за подслушване“, каза бившият премиер.

„Аз вече нямам доверие на това правителство и съм убеден, че няма да проведат честни избори“, коментира Бойко Борисов по време на разговорите с младежи от ГЕРБ. Той нареди на младите ай ти специалисти в ГЕРБ „да следят откъде ще дойдат манипулациите“.

Точно Борисов да говори за манипулиран вот?

Това виц ли е?

Точно той да твърди, че за пръв път у нас ще се фалшифицират избори?!

И че ще го направи точно служебното правителство? /Разбирайте президента/!

Това прилича на поговорката „Дръжте крадеца“.

И показва тоталното безсилие на някои, които се бяха вкопчили във властта и сега не искат да я пускат.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *