Борисов изхленчи: Радев не е построил нито една магистрала, а гласуват за него!

България отблизо

С това ще се запомни ГЕРБ – с направеното. Това заяви експремиерът Бойко Борисов, който инспектира строежа на пътя за Слънчев бряг.

„Колко блока санираха в Бургас – 185 блока, а Радев – 0 блока. И така ще бъде до края, защото и от Плана за възстановяване, доколкото знам са ги извадили. Добре че им преведохме парите, а не ги взехме, понеже е напреднала фаза на строителство. Иначе и това щяха да вземат“, каза той.

„Ето я и детелината. Пътят за Слънчев бряг се вижда в далечината. От АМ „Тракия“, като се тръгне от София, Пловдив или Стара Загора целият трафик за Слънчев бряг ще мине оттук“, добави Борисов.

„Не знам хората от Плевен, Ловеч, В. Търново, да не говорим за варненци, които са толкова будни, като им спряха „Хемус“ и като гледат на юг какво построихме, защо няма никаква реакция. Това след 2 месеца ще почнат да го асфалтират и готово“, каза той.

„След концерта настава тишина, а сега има само хаос, скандали, корупция. Рашков от вчера как не се е самосезирал, не е започнал да разпитва – умът ми не го побира“, добави Борисов.

„Нали имаше едни тук дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на „Лукойл“, сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт“, каза лидерът на ГЕРБ.

Б.Р.

Борисов явно смята хората за късопаметни.

Пътят край Слънчев бряг се строи още от идването му на власт.

Всеки път обещава да го довърши и всеки път удобно забравя.

Явно на тази отсечка тръгна политическата му кариера, там и ще се пенсионира!

Той така и не разбра, че силата на един политик не е в километрите нахвърлян асфалт.

А в работата му за доброто на народа!

И откога пък президентите строят магистрали?

loading...

Tagged

1 thought on “Борисов изхленчи: Радев не е построил нито една магистрала, а гласуват за него!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *