Борисов неочаквано открехна завесата и обясни кой ни е тласнал към избори

България отблизо

Аз мога да отговарям само за ГЕРБ. Оценките, които се дават са работа на всеки един лидер. Висша форма на демокрацията е хората да решат кой да управлява, как да се управлява. Затова е хубаво да мислим. това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

„Не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, Атанасов, Петков, Василев, които 9 месеца сме защитавали едни и същи каузи. Една и съща е тезата“, заяви още Борисов.

 

„Петък събота неделя можеше да имаме правителство и в понеделник да го гласуваме. Проявих разбиране, че без Асен Василев не може да има правителство, сиреч ПП няма как да се окажат от него. Първи компромис.

Втори компромис – енергетиката, трети – отбраната, четвърто – електронното управление и те продължиха да настояват за вътрешно министерство“, каза още Борисов, уточнявайки, че те знаят, че излизайки с всички тези компромиси съсипвам партията, а вие после ще пишете, че се е навел, клекнал“.

 

Един път казват „Бойко, помогни ни“, после пък съм виновен за всичко, каза той.

ДПС не е участвало в нито един миг в преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, отговори той на ПП-ДБ.

„Балкански поток“ е одобрен от ЕС и САЩ, гласуван в парламента без нито един „против“. Когато го гласувахме с ПП-ДБ в парламента заедно не беше лош потока. Когато искаха да налагат 20 лв. такса на Унгария и Сърбия, също, коментира Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *