Борисов прати спешно реамобил до морето! Вижте кой ВИП-пациент закараха до София

България отблизо

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати вчера реамобил, който да закара пациент от варненската болница „Света Анна“ до дома му в столицата .

Това се похвали съпругата на Михаил Белчев, който претърпя операция на тънките черва, докато беше на морето.

„Много сме му благодарни на премиера. Още миналата седмица веднага се обади, щом е научил за инцидента и предложи да изпрати специализирания автомобил, но лекарите искаха да се изчакат няколко дни, докато Мишо позакрепне след операцията, че все пак пътят си е дълъг.

Чак сега разбрах колко важни са наистина магистралите, защото където пътят е добре, пътуваме безпроблемно, но има участъци в които е дискомфортно“, разказва Белчева. Реамобилът е тръгнал път София към морската столица в 8 сутринта, а обратно е потеглил към 14 часа. „Беше много трогателно. С такава тълпа ни изпратиха, не им се искаше да си тръгваме. Невероятни са лекарите просто, не знам как да им се отблагодаря. Правихме си снимки за спомен на входа и ни заредиха с много положителна енергия“, сподели още Криси.

Тя разкри, че двамата със съпруга й са изгледали на живо по „Фейсбук“ концерта „Старите приятели“, който организираха в Бургас, а не можаха да участват заради запушването на тънките черва на барда навръх 73-ия му рожден ден.

Наистина трогателно!

Борисов се грижи за народа. Е, не за целия народ, а за избрани хора.  Когато Христо Мутафчиев получи инсулт, му беше пратен цял хеликоптер да го вземат от МБАЛ – Бургас. Тогава лекарите изтръпнаха, защото му беше противопоказно да бъде преместен. За щастие той оживя.

Браво на Белчев, че се е оправил.

Но по тази логика защо не хвърчат вертолети към Бургас и няма премиерска загриженост за Стефан Данаилов? Защото не е член на ГЕРБ ли?

Борисов отново показва двоен, та и троен стандарт.

Първо – грижи се само за любимци на народа, но не за всички.

Второ – колко души пострадаха на морето? Момчетата от катастрофата във Варна все още са в кома, но за тях дори не пращат родно светило да ги консултира.

И още много висяха между живота и смъртта.

Нямаме нищо против Михаил Белчев да бъде прибран с удобен транспорт в дома си, тъй като магистрала „Хемус“ още е мираж.

Но защо с реамобил? Човекът е в добро състояние, даже си е правил снимки пред болницата и концерт е гледал в стаята си.

Реамобълт е нужен на някой, който бере душа и никой няма право да го използва за такси!

Колко ли са имали нужда от реанимационно линейка през това време.

А, Борисов?

Или по-добре да не питаме…

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *