Борисов се разплака за „жертвите“ на Народния съд, които ни вкараха в съюз с фашистите!

България отблизо

„Днес в България почитаме паметта на жертвите на комунистическия режим. Точно преди 75 години са произнесени присъдите на Първи и Втори състав на престъпния Народен съд“.

Така започва панегирикът на Борисов за „жертвите“ на Народния съд, който е пуснат от неговия профил във Фейсбук.

„Винаги съм казвал, че демокрацията и мирът са най-ценните неща в днешния свят“.

„Радостен съм, че сега българите живеят в разбирателство и взаимно уважение, но това не означава, че не трябва да помним подобни режими в човешката история и поуките от тях“.

„Важно е да се знае цялата историческа истина за тоталитарните режими, но още по-важно е никога повече да не ги допускаме и остро да осъждаме всяко посегателство върху достойнството на човека“.

Тези приказки на Борисов за Народния съд и социалистическото минало са абсолютно нагло преиначаване на историческите факти. И опит да се пренапише историята, за да е удобна на олигарси и псевдополитици.

Истината за Народния съд, както и за социалистическото минало на България ние я знаем. Бяха осъдени няколко десетки политици и олигарси, които безмилостно ограбваха народа, и които ни вкараха в съюз с фашистите. Борисов да вземе да прочете, че ако не беше Народния съд, ние трябваше да плащаме десетки милиарди репарации.

А що се отнася до „комунистическия режим“ ще кажем, че всички „демократични“ правителства взети заедно, не можаха да направят и една стотна от това, което направи този „престъпен“ комунизъм за страната и народа ни. На всичко отгоре, докараха хората до просешка тояга. А България изправиха пред най-тежката демографска катастрофа в цялата 1300 годишна история на нашата древна страна. Демографска катастрофа, която може да ликвидира родината ни и да унищожи всичко, което поколения истински българи са градили с цената на живота си.

А Народният съд не беше идея на комунистите. Той беше условие на Великите сили. Такива съдилища се проведоха и във Франция, Германия, Белгия, Италия. Да не говорим, че в Европа и САЩ и досега търсят укрили се нацисти и техните помагачи.

Не са верни и приказките на Борисов за това, че хората живеели в разбирателство и уважение. Какво разбирателство и уважение има в битовите престъпления, когато се ограбват, изнасилват и избиват възрастни хора или деца?! Когато жестоко се избиват конкурентите в бизнеса или политиката?! Когато търговците одират кожите на хората, после си купуват луксозни лимузини?! Има още много други въпроси за „уважението“ в нашето общество. Но отговорите са отчайващи.

Още големият майстор на късия разказ Елин Пелин изплака, разкривайки капиталистическата действителност на село: „Любовта бяга от човешките сърца! Хората не са вече братя“.

А колкото и да е нелицеприятна за съвременните новобогаташи и псевдополитици, истината за така наречения „тоталитарен режим“ е, че тогава условията за живот бяха толкова добри, че населението на България стана 9 милиона души. Хората живееха спокойно, а храните бяха истински и без отровни съставки като сегашните.

Някой ще каже ли това, в уроците за нашето социалистическо минало?! Или ще слушаме само каканиженето на Борисов и другите около него?!

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

2 thoughts on “Борисов се разплака за „жертвите“ на Народния съд, които ни вкараха в съюз с фашистите!

  1. и този идиот се е клел като КОМУНИСТ преди получаване на ПАРТИЙНИЯ СИ БИЛЕТ,а сега прави на АРТИСТ ДЕМОКРАТ !!!!!!

  2. МУТРАТА СИ ОСТАВА БОКЛУК И ТО ГОЛЯМ БОКЛУК,КАТО ТОЗИ,КОЙТО ГО ДОКАРА ОТ ИТАЛИЯ!!!НАЛИ ТВОЙТЕ ХОРА ПОСТРОИХА ЛАГЕРИТЕ И ИЗБИХА СУМАТА И НАРОД!?ТИ ОЩЕ СИ НОСИШ ЧЕРВЕНАТА КНИЖКА ОТ БКП,НАЛИ?ТОВА СЕ КАЗВА ДВУЛИЧИЕ,САМО И САМО ДА СИ НА ВЛАСТ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *