Борисов хвърли всички в тъча: Човек на Манолова му искал три милиона лева, за да го направи кмет на София!

България отблизо

Партийната битка приключи още миналата неделя и резултатът е категоричен, заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред btv.

За него битката в София вече е приключила между партиите и каза, че според него разумът на 3 ноември ще надделее.

БСП и Манолова нищо не могат да покажат – нито метрото, нито паркове, нито подлези. Тях ги бива в аферите. Те веднъж завлякоха прокуратурата с Костинброд, сега имат подобен сценарий за неделя и го правят цяла седмица, каза Борисов.

От „възмутен човек в екипа на Мая Манолова” Борисов разбрал какъв е сценария за неделя и го обяви в ефир:

„Всеки човек знае, че в София ромските гласове не могат да променят изборите. В неделя няколко групи роми ще бъдат снимани как отиват под строй да гласуват за г-жа Фандъкова, това ще се качва в мрежите, изведнъж няколко телевизии ще излязат да следят и те ще дадат пресконференция как се подменя вотът”, обяви Борисов.

Премиерът хвърли и друга голяма бомба като съобщи, че „човек с Б.” му предложил да спечели изборите срещу 3 млн. още първия път, когато е участвал в местния вот в София. Този човек сега работи за Манолова, съобщи Борисов.

„Един от тях ми поиска 3 млн., за да ми покаже как се правят избори. Знам ги тези хора”, каза още Борисов и продължи по адрес на основния претендент срещу ГЕРБ в столицата: „Братя Галеви са помогнали на Манолова много, чрез ромските лидери. Това, че ги търсим с червени бюлетини не означава, че не влияят на ромските лидери някъде отвън”.

Запитан за спада в подкрепата за ГЕРБ и за популярността му, премиерът каза, че управлението и работата винаги намаляват популярността. За пример той даде Владимир Путин и Ангела Меркел, които са дълги години световни лидери.

Относно резултатите в Ямбол и в Русе, където ГЕРБ отива на балотаж в неделя. Премиерът каза, че резултатите в тези градове показват, че тръгналите си от ГЕРБ играят срещу ГЕРБ. Там където „проветрихме” партията нямаше много време да наложим новите кандидати, посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че обявената като кандидат по успешния „модел Фандъкова” Диана Иванова не е била първоначалният им кандидат за кмет на Русе. Даже истинският ни кандидат се оказал, че няма 6-7 дена уседналост. Имахме по-добър кандидат, каза още Борисов.

В Русе броят на недействителните гласове е 1 725. На балотаж отиват Пенчо Милков от БСП, който има 19 297 гласа. Диана Иванова от ГЕРБ има 13 792 гласа – бел ред.

Колкото до бившия „втори човек в партията”, Борисов заяви, че не знае за плановете на Цветан Цветанов. В края на ноември премиерът ще бъде в САЩ, ще се срещне с Доналд Тръмп. Тогава ще разбера какви планове има, посочи Борисов. След неговите (на Цветанов – бел. ред.) изказвания за смесените райони – той обиди партията, обиди мен, обиди всички, призна премиерът./Източник vesti.bg/

По този начин, Борисов вкара в изборите и Манолова, и братя Галеви, и Цветанов, и неизвестно лице, което му искало 3 милиона лева, и чак президентите Владимир Путин и Доналд Тръмп. За толкова известен ли се мисли?!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *