Валери Симеонов избухна: Какви протести, бе? Всички на площада бяха платени. 50 лева за присъствие и 100 за знаме. А целта им беше…

България отблизо
Това са хора, които нямат реализация в живота и търсят реализация в Народното събрание през политиката. За разлика от мен и господин Марешки. Драмата на българския бизнес е, че не е представен във властта. Не вярвайте на обещанията, а на хората, които могат да свършат работата. Медиите, финансирани от Васил Божков, доведоха до моята оставка.

Тези и други сутрешни бисери излязоха от устата на Валери Симеонов от НФСБ в разгара на политическата кампания.

Едната половина на черноморската коалиция с „ВОЛЯ“ на Марешки бе гост в ефира на Българската национална телевизия. Там стана ясно, че протестите срещу Симеонов били платени и даже даде тарифа – по 100 лева на знаме, 50 лева на присъствие. А целта беше да свалят не правителството, а мен!

Преди 20 дни Симеонов и Марешки обявиха изненадващо, че ще се явят заедно на парламентарните избори. Лидерът на НФСБ се раздели с досегашните си патриотични партньори в лицето на ВМРО, а по време на цялата сага стана ясно, че тия разговори били водени отдавна, а „ВОЛЯ“ и „НФСБ“ имали общи цели. Уж.

„Коалициите не са нещо срамно. Те се формират с определена цел. Правят се, за да се обединят усилия, но това не значи „две еднакви партии“. Имат си, може би, своите детайлни различия“, посочи още Симеонов.

Бившият вицепремиер обаче прояви скромност – не бил доволен от себе си, защото бил взискателен. Но отсече – управлението било трудно.

“Имали сме много сериозни конфликти. Борбата ни за честна политика е намирала изражение в материалите, които сме изложили. Едва ли ще си спомните, че вицепремиер е подавал сигнали в прокуратурата срещу министри в кабинета. И от собствената си работа не съм напълно доволен. Не мисля, че дължа на някого извинение. Всичко се върти около това дали трябва да искам извинение от Васил Божков. С майките е едно и също. Когато започна борбата с хазарта, започнаха и платените протести.

Там се плащаше по 100 лв. на знаме по 50 лв. на присъствие. Медиите , които подхванаха цялата кампания те доведоха до моята оставка, а те бяха финансирани от Васил Божков“, коментира Симеонов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *