Борисов си измисли конспирация, която се крие зад бързането с Изборния кодекс! Ще се смаете!

България отблизо

„Вчера чаках да чуя планове какво ще се прави, а те казаха, че им трябвало абсолютно мнозинство. И щаб медицински не направиха и Плана за подпомагане не искаха. Само казват: „Това не е хубаво”. Дават ни само един премиер, който върна мандата.”

 

Това заяви на среща с представители на туристическия бранш премиерът в оставка Бойко Борисов.

„Защо им беше този мораториум? Съкратиха сроковете,  за да си променят Избирателния кодекс, който е важен за президентските избори, така че някой обслужва президента. Заради него ги сменят, да има служебна победа.

Някой, като започне да прави нещо с умисъл, народът после го наказва”, каза още той.

Ние трябваше отдавна да сме изчегъртани и тук да стои един на масата, който да тропа и да вика: „Путин, Ердоган, давайте туристи“. Те така си мислят, че се говори с тези хора. Ако нямаш подход, няма кой да ти каже дори „Добър ден”.

„Ние правим сега всичко възможно, за да привлечем руските туристи в България и ще направим всичко възможно те да се чувстват приятно. Мисля, че тези наши усилия, както и фактът, че Руското министерство на туризма награди нашия вицепремиер, също е един добър знак, защото и в тежкия момент на противопоставяне в региона, заради Украйна, имаме шанс да привлечем повече туристи”, каза още Борисов. И добави, че ако е необходимо, ще проведе и телефонен разговор.

„Виждате стотици хиляди искат да пътуват. Това е хубаво, защото отиват, виждат, връщат се с впечатление. Това е прекрасно, а другите идват в България“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Човек без пари не пътува, а за 4 години доходите на българите са се повишили с над 50 %, по стар навик сам се похвали Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *