Веселин Марешки: На изборите ще избухнем, правим „Договора Марешки“ и ставаме трета политическа сила!

България отблизо

„Битката започна, ние дадохме началото. Очакваме пълна мобилизация на патриотичният вот. Това, което ни събра е, че успяхме да загърбим егото си.

Образуването на патриотичната коалиция е основната новина на тези избори, но не по-малко важно е, че нашите врати са отворени за всички патриотични формации, които споделят интересите, за които милеят всички българи.“

Това каза в телевизионно интервю лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки, чиято партия се коалира с НФСБ на Валери Симеонов.

Аптекарският бос направо заяви, че новата „Патриотична коалиция“ ще бъде огромната изненада на изборите, като ще се бори за минимум трето място.

„Другото нещо, което ще афишираме до дни е „Договорът Марешки“, в който ще пише „Евтини горива за всички“. Обещанието за евтини лекарства за грамотните остава“. Важно е патриотичните формации да се явят в името на обединени интереси: безплатни лекарства, високи доходи, добро здравеопазване, развитие на малкия и средния бизнес, допълни Веселин Марешки.

„Ние може да загърбим егото си в определени моменти. Да, исках оставката на Валери Симеонов в определени ситуации“, категоричен бе Марешки.

Основният въпрос, който Валери Симеонов ми зададе бе: Ти Русия или България избираш? Аз отвърнах: „Русия след България. САЩ след България“. Аз съм против закупуване на самолети, докато у нас има нищета“, уточни той.

По повод обвиненията на Христо Иванов за незаконни строежи в Морската градина във Варна, лидерът на „Воля“ коментира: „Само пълен идиот може да твърди, че аз строя незаконно в Морската градина. Когато се е случило всичко това, Иванов беше подлога или патерица на Бойко Борисов.

Накрая Марешки подчерта, без да споменава името на ВМРО, че те ще бъдат наказани от патриотичния вот.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *