Цветанов призна от къде идват парите за партията му и при кого е на заплата! Ще се смаете!

България отблизо

Лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов призна колко пари е получила партията му от Павел Вълнев.

„Павел Вълнев подкрепя, подпомага и основната финансова част идва от дарения от негова страна. В изборния процес ще стане ясно колко точно“, заяви Цветанов, а после допълни:

„Мога да кажа, че той с неговото семейство и с приятели са превели приблизително към 1 милион лева по сметката на „Републиканци за България“. И това, което той възнамерява да направи, е да даде още пари, за да бъдем независими“, призна Цветанов в телевизионно интервю.

„Надявам се да има сериозно увеличение“, каза още той.

Много по-важно е да дадеш дарение и да бъде обявено публично, това не е задкулисие.

Цветанов се опита да се измъкне от въпроса дали е зависим от Вълнев като прехвърли топката към водещия.

„Мога ли да задам по същия начин въпроса вие зависими ли сте от тези рекламодатели и дарители“, обърна се той към Антон Хекимян.

Цветанов призна и че Павел Вълнев му плаща заплатата. „Аз работя в една от неговите фирми, така че той в една част е мой работодател“, той обаче не пожела да каже каква е заплатата му. „Мисля, че е малко по-малко от вашата. Кажете ми каква е“, провокира Цветанов Хекимян, но после допълни, че и той не може да разкрие заради корпоративна политика.

„Осигурявам се на максималния размер. Всички данни са в НОИ, когато стана депутат, ще представя всяка информация“, заяви Цветанов и допълни „моята заплата не е тайна за конкретните държавни институция. Заплата е в общи линии средна за американските стандарти.

Значи какво излиза?! Партията на Цветанов се издържа с американски пари, а самият Цветанов е на заплата при човек, който върти бизнеса си в САЩ.

Това безкористно ли е, как смятате?!

И българските интереси ли ще защитава Цветанов, след като всичките му пари, дори и заплатата му, идват от САЩ?!

Tagged

1 thought on “Цветанов призна от къде идват парите за партията му и при кого е на заплата! Ще се смаете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *