Взеха Борисов за МЕЗЕ! Ето какво ВСЪЩНОСТ се СЛУЧИ с него в МОСКВА! Вижте ТУК!

България отблизо

Неочаквано и някак набързо, но и много логично, премиерът Борисов напусна Русия, преди да изтече срокът на официалната му визита.

Посещението му трябваше да продължи два дни – на 30 и 31 май. Но…май доста му е припарило под краката, защото още снощи се качил на самолета за България.

Това съобщи днес сутринта btv, цитирана от blitz.bg.

Следователно Борисов е престоял на руска земя само няколко часа. Явно толкова са му разрешили от Кремъл. Защото футболистът от Банкя никога нямаше да си позволи да прекрати сам посещението си в Москва.

Ще попитате защо? Ами много просто. Посещението на Вожда бе замислено не като делова среща, която завършва с договори или споразумения, по важни въпроси от взаимен интерес.

Посещението, поначало е било замислено като пиар акция за замотаване главите на българските гласоподаватели. Борисов, както вече споменахме в предишни статии, трябваше да покаже колко е велик като държавник. И, най-важното, да покаже, че той командва, а от президента Радев не зависи нищо в България.

Само, че го очакваше ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА. Руският президент Владимир Путин веднага разгада неговите „потайни“ ходове. И на часа промени събитията.

Точно затова, харизматичният руски лидер прие Румен Радев ПРЕДИ Борисов. Организира му топло и приятелско посрещане. Което, въпреки огромната заетост на Владимир Путин, продължи през целите, предварително обявени, два дни. А срещите му с Медведев и Путин съвсем не бяха протоколни. Бяха продължителни и много съдържателни.

Ходовете на Борисов индиректно бяха разобличени и от президента Радев. И преди да отиде в Москва, и след като се върна, Радев многократно повтори, че правителството, разбирайте Борисов, трябва да поправи своята грешка. И да възобнови трите стратегически енергийни проекта. АЕЦ „Белене“, Южен или Български поток и тръбопровода Бургас – Александруполис.

Тоест, Румен Радев поиска от Борисов да направи това, което Вожда на ГЕРБ изобщо нямаше намерение да прави. Да започне да работи за интересите на българския народ. И на България.

Борисов, разбира се, не направи нищо такова. Защото трябваше, както винаги, да изпълни заповедите на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А тези заповеди забраняват да се работи за националните интереси на България.

Но какви бяха другите причини, поради които не позволиха на Борисов да остане повече от няколко часа на руска земя? 

Най-напред, „приятелят“ на Порошенко, Борисов, който нагло демонстрира русофобията си, с още по-наглото посещение в Киев, само два дни преди визитата в Москва, нямаше как да бъде добре дошъл в Кремъл. Затова Медведев и Путин го приеха за по няколко минути. След това му показаха, че не е желан и трябва да си върви. Въпреки унизителните, типично Бай Ганьовски извинения на Борисов пред Владимир Путин, че е сгрешил като е провалил започналия вече строеж на АЕЦ „Белене“ и Южен поток.

Изгониха го, защото Москва отдавна не вярва на сълзи. И то особено, когато са крокодилски като Борисовите.

А втората причина е още по прозаична. И също толкова логична. Защото Борисов не отиде в Москва, за да подписва някакви договори или споразумения, за които президентът Радев и руският лидер Владимир Путин говориха преди това като за стратегически проекти, които ще превърнат България в енергиен център на Балканите. И споменаха, че сега Борисов има възможност да поправи грешката си. За да вкара доста пари в продънения бюджет на България. Който на всичко отгоре се крепи само на заемите, които Горанов и шефа му вземат, час през час, от Европейската банка и Международния валутен фонд.

Но Вождът на ГЕРБ и васал на НАТО и ЕС, нямаше намерение да сключва договори. И по тази простичка причина, нямаше никаква работа в Русия.

Затова от Кремъл му показаха пътя.

А скоро ще му покажат пътя и неговите господари. Защото Борисов си изигра ролята. И защото негативните настроения и направо омразата, която изпитват към него българските граждани, прави следващото му преизбиране още по-трудно от предишните.

Борисов си отива. Важното е за кого ще гласуваме след това! Трябва да мислим и да се информираме. За да не попаднем в следващия капан, който западната и нашата олигархия ни подготвят.

Ние, от istinata.net, ще ви разказваме за тези капани. За всичко, до което успеем да се доберем. За да я има България. Не за друго.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

8 thoughts on “Взеха Борисов за МЕЗЕ! Ето какво ВСЪЩНОСТ се СЛУЧИ с него в МОСКВА! Вижте ТУК!

  1. Г-н Македонски, дано все повече хора да четат Вашите информационни статии, да вникват в съдържанието, да си отварят очите и……..ДА МИСЛЯТ, да не гласуват наивно !!!!!!!!!!!!!!!!!! Благодаря ВИ!!!!!!!!!!!!

    1. Василче, знаеш ли какъв тотален натиск се оказва върху държавните служители/смятай и семействата им/! Описват им се апокалиптични сценарии какво ще им се случи ако ГЕРБ не са на влас, и те си загубят топлите и добре платени държавни длъжности и заплатки!
      И каво да очакваш от такива в обрулена България, където се мисли само за една категория от Народа! Искат, не искат гласуват по икономически причини! Знам го от „ПЪРВА РЪКА“!

  2. ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ – УПРАВЛЯВАТ НИ ПОСРЕДСТВЕНИ И АЛЧНИ ХОРА. БОРИСОВ СИ МИСЛЕШЕ ОЧЕВИДНО, ЧЕ ПУТИН ЩЕ ГО ПОСРЕЩНЕ КАТО АЛКОХОЛИКА, ЛЮБИТЕЛ НА ЛУКАНКАТА – БАЙ ЮНКЕР, ЩЕ СЕ ПРЕГРЪЩАТ И МЛЯСКАТ, УРИГВАЙКИ СЕ ТИХО.

  3. БОРИСОВ НАПРАВИ ГОЛЯМА ГРЕШКА, КАТО В СЪСТАВА НА ДЕЛЕГАЦИЯТА ВКЛЮЧИ ТЕЗИ НЕВЗРАЧНИ ХОРИЦА – МИНИСТРИТЕ МУ. ТРЯБВАШЕ ДА ВЗЕМЕ САМО РОСКО ПЛЕВНЕЛИЕВ – ТОГАВА САМО ПРИ ВИДА МУ, ПУТИН ЩЕШЕ ДА ОБЕЩАЕ ВСИЧКО, САМО И САМО РОСКО ДА НЕ НАПАДНЕ РУСИЯ. ЯЗЪК, ПРОИГРАХМЕ СИ ШАНСА.

  4. Призивът е ясен:
    Народе, ако искаш ПАК Борисов, ГЛАСУВАЙ за ГЕРБ!!! Защо ако ГО НЯМА ГЕРБ, няма да го ИМА и Борисов!! Много е просто…

  5. Ако той си е подготвил почвата под краката и цяла България да се изнесе навънка в този момент пак ще се уреди! Страха на народа е по голям от глада! Трябва да стане чудо, за да може да надделее! Аз вярвам в чудеса и с Божия помощ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *