Владислав Горанов обещавал на Васил Божков съдействие, относно хазартния му бизнес!

България отблизо

Бизнесменът Васил Божков доказа с есемеси, че е контактувал с финансовия министър Владислав Горанов относно хазартния му бизнес. Точно в 8 часа, както обеща, предприемачът пусна една част от доказателствата, които смята да предостави на прокуратурата и европейските институции.

По този начин Васил Божков опроверга твърденията на финансовия министър, който преди дни твърдеше, че не той, а шефът на Комисията по хазарта е комуникирал с него относно хазарта.

От чата се вижда, че именно Горанов е активната страна и обещава на Божков да му съдейства. Нещо повече, двамата си говорят свойски, използвайки имена, които само те знаят за кого точно се отнасят – „девойката“ и „Сашо“. Освен това Горанов настоява за среща на „17-ти“ и обещава да говори с шефа на Комисията да не спъва бизнеса на хазартния бос с репликата: „Ще кажа на Сашо да не смесва нещата“. Горанов успокояващо уточнява в чата за „девойката“: „Получи ценни указания“. На това бизнесменът отговаря: „Благодаря“.

Припомняме ви, че в интервю за btv миналата седмица, Божков хвърли бомба, като обяви, че многократно се е срещал с финансовия министър и само с него е контактувал на тема хазарт. Той дори намекна, че е бил рекетиран. В отговор на това Горанов репликира на нарочна пресконференция, че ролята му е била единствено да назначава ръководителя на комисията, но не и да регулира или надзирава дейността й.

„Най-често разговорите между Божков и мен са били на тема рекламата в хазарта и на изравняването режимите на облагане на онлайн и наземния хазарт“, уточни тогава Горанов. Разпространеният днес чат, обаче опровергава тези думи на министъра. Те по-скоро изглеждат като „намигване“ към финансовия министър и заявка за продължение на тази комуникация./Източник frognews.bg/

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *