Георги Марков: Пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума! Бойко е последният спасител на България!

България отблизо

„Приятели, пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума! За да не получите ТРЕТИЯ ПОЛ, ГЕЙ БРАКОВЕ, МИГРАНТИ И МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО в България. Защото бай Радан и Елена Йончева „извоюваха“ вече такова решение от Европарламента.

 

Ще свалим гащи пред Северна Македония, ПАНТАЛОНИТЕ ИМ ВЕЧЕ СА РАЗКОПЧАНИ. Ще загубите мама и татко, кака и батко. Децата ни ще четат вместо Иван Вазов – Джордж Сорос и джендър идеологията“.

Такива сериозни предупреждения дава бившият конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков на хората в България.

 

Ето какво пише Георги Марков във Фейсбук:

 

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ един милион ГЛАСА,
ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ДО ДУПКА

Приятели,
Благодаря Ви за големия интерес към прогнозите ми, че в Пловдив ГЕРБ ще победи БСП с над 10%, а големият политически мач, от който ще зависи изходът на изборите, ще е в София.

Ето още една, за съжаление, малко тъжна прогноза:

В тези 30 г. демокрация, на тези 10-ти юбилейни избори за обикновено Народно събрание, ЗА ПЪРВИ ПЪТ нито една партия няма да вземе дори 1 млн. гласа. Няма да гласуват и повече от половината от избирателите, което ще направи следващия парламент слабо представителен и изборите до дупка, които предрекох през 90-те години, ще се повторят отново.

 

Само като спомен: на първите избори за обикновено Народно събрание на 13 октомври 1991 г. гласувалите бяха над 82%, а 39-те от СДС нанесохме първото поражение на БСП с 2 млн. гласа.

Сега едно предупреждение: пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума!

За да не получите ТРЕТИЯ ПОЛ, ГЕЙ БРАКОВЕ, МИГРАНТИ И МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО в България, че бай Радан и Елена Йончева „извоюваха“ вече такова решение на Европарламента.

 

Ще свалим гащи пред Северна Македония, ПАНТАЛОНИТЕ ИМ ВЕЧЕ СА РАЗКОПЧАНИ.

Ще загубите мама и татко, кака и батко.

Децата ни ще четат вместо Иван Вазов – Джордж Сорос и джендър идеологията.

Няма кой да ни освободи от тази лудост! Спасителите свършиха! Бойко беше последният!

Tagged

1 thought on “Георги Марков: Пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума! Бойко е последният спасител на България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *