Георг Георгиев хвърли бомба: Вижте кой лъже и кой плаща

България отблизо

Няма следа от седемте танкера на Кирил Петков, нито знаем къде са. Това заяви Георг Георгиев от младежкия ГЕРБ в ефира на БНТ. В момента в България тече 100% руски газ, бе категоричен той. 

Георгиев показа и фактури от официалния посредник на „Газпром“ в Гърция, според които ние сме купили 100% руски газ през посредници, но  с 30% по-ксъпио.

 

Преговори с „Газпром“ в годините са водени много. Преговорите трябва да удовлетворяват и двете страни. Ние сме солидарен партньор на ЕС и когато той предприеме действия, ние ги спазваме. Това заяви Георгиев, попитан, дали е възможно да се преговаря с руската компания за доставки на газ.

Георгиев коментира и заема от 800 милиона лева за „Булгаргаз“, казвайки, че „не с 60, сигурно с 600 % ще се вдигне газта“.

Що се отнася до твърденията, че ГЕРБ и ПП може да се коалират след изборите в една проевропейска колалиция, Георгиев каза следното:

„Проевропейска коалиция може да има с проевропейци. С квазикомунисти и хора, които не могат да разделят държавата в смисъл на корупция и далавери трудно може да има коалиция. Това не е само мое мнение, но е мнение и на гражданите, които ще гласуват на 2 октомври.

Кой кога си е представял от градската десница, че ще бъдат в коалиция с БСП и продължават да твърдят, че тази партия е желан партньор“.

loading...

Tagged

1 thought on “Георг Георгиев хвърли бомба: Вижте кой лъже и кой плаща

  1. Вече не вярвам на никого за доставките на газ. Всеки по своему лъже. Кой вярва вече на тези лъжци? Истината за газа все още я няма, тя се укрива, народа чака. До кога ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.