Джамбазки пак призова за разстрел на опозицията! И заговори за мястото на любовниците в политиката

България отблизо

„БСП се обяви за наследник за БКП. БКП е партията, която през 1946 г. извърши национално предателство, отродявайки македонските българи и опитвайки се да предаде една територия на Македония.

И когато обсъждахме тази тема, казах, че тези, които са извърши национално предателство, са за разстрел. Явно се припознават в хората, които са го извършили. БСП трябва да излязат и да се извинят, призоваваме ги от 30 години да го направят. Те се опитват нахално и арогантно да се правят, че нищо не се е случило.

Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО в ефира на БТВ.

 

Евродепутатът определи като „глупава интрига на негов колега, която цели да внесе разделение” информацията, че е писал писмо до групата на Европейските консерватори, в което казва да не се срещат с Волен Сидеров. По думите на Джамбазки истинското писмо е друго. То е част от вътрешната ни кореспонденция и тя е свързана само и единствено с отношения, които не засягат г-н Сидеров, изтъкна евродепутатът.

 

„Не мисля, че има нещо, което би трябвало да бъде повод за извинение или съжаление”, подчерта той.

„Най-разумно е Обединените патриоти да се явят заедно на евроизборите догодина“, каза той. Според него най-логично е листата да бъде подредена чрез вътрешни избори. По думите му обаче разговорът как ще се явяват на вота предстои да се проведе.

 

На въпрос дали има ритане по кокалчетата, той заяви: „Има чепати характери, има непремерени приказки и действия”.

 

Джамбазки коментира и отговора на председателя на ЕП Антонио Таяни до БСП по повод изказването на евродепутата, че всички от БСП са за разстрел. Таяни изтъква, че членовете на ЕП имат пълното право да критикуват и да питат, но нямат право да използват обиден език.

Джамбазки изтъкна, че познава избраната за вицепремиер на мястото на Валери Симеонов–Марияна Николова, и смята, че има качества за вицепремиер. Името й не е забъркано в никакви политически, икономически или финансови скандали. „Отвратителни са внушенията и намеците, че една жена може да бъде вицепремиер, защото е нечия любовница“, категоричен беше Джамбазки.

Tagged

3 thoughts on “Джамбазки пак призова за разстрел на опозицията! И заговори за мястото на любовниците в политиката

  1. Защо не вземеш ти да се гръмнеш, аман от такива като тебе.

  2. Комунистите ,вклучително и Бойко Борисов с неговата партина книжка.Са за затвора.Обрекоха държавата на глад и мизерия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *