Джамбазки „роди“ предизборно! Няма да покажа детето, закани се политикът!

България отблизо

Продавал съм вестници, разнасял съм пици, лял съм бетон. Това разкри за себе си водачът на листата на ВМРО за евродепутати Ангел Джамбазки пред bTV.  

Евродепутатът разказа с какво се е занимавал в студентските си години и преди да влезе в политиката. „Разнасял съм пици. Дадоха ми да карам един Трабант, аз никога не се бях качвал. Това беше служебната ни кола“.   На въпроса на водещата дали коя е любимата му пица и дали може да прави пици той отговори: „О, нямам любими. Правил съм, да. Гладна няма да останете, но не правя, ако не се налага“.   Политикът разкри още, че е лял бетон цяло лято до ТЕЦ „Дружба“, занимавал се е и с поправяне на покриви.   „С други думи, от работа не се плашите“, попита заинтригувана Жени Марчева. „Не“, отвърна Джамбазки.   „А има ли нещо, от което се срамувате“, попита водещата. „О, от много неща се срамувам“, отвърна с усмивка той. „Става въпрос за работа, Ангел Джамбазки“, уточни смутената Марчева.

Политикът направи в ефир разкритие за личния си живот, което досега не беше споделял: „Имам дъщеря. Малка е“.   Момиченцето се казва Биляна. Името е избрано заради популярната песен за Охридското езеро. Детето е родено през януари.   „Няма да позволя на никого да използва това дете предизборната кампания“, заяви категорично Джамбазки. Той посочи, че прави това признание във връзка с фалшивите новини, които се появяват в последно време за него.   Интервюто се превърна в истински цирк, когато водещата Жени Марчева накара хората в студиото да пусната песента „Охридското езеро“ и прикани Джамбазки и съпартиеца му Асен Николов да запеят в чест на Биляна.

„Скрийте децата от екрана“, помоли притесненият политик. В крайна сметка само Марчева припяваше, докато двамата мъже се споглеждаха притеснено.   Джамбазки заяви категорично, че няма да позволи детето му да бъде ползвано за политически цели. „Ако видя някой да рови с мръсни пръсти да навлиза в лично пространство, ще събуди дивия глиган в мен“, закани се 40-годишният политик.

Така и не стана ясно коя е жената до него, как е родила от него, без никой да знае, че изобщо има жена, или спътничка в живота, къде живеят с дъщеричката му и защо избра точно сега да съобщи за детето.

Не е ясно и защо толкова ревностно крие личния си живот и от какво се притеснява толкова.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *