Дъглас Макгрегър разкри какво ще стане с Украйна и със Зеленски! Няма да повярвате

Свят

Само допреди няколко месеца (украинският президент Володимир) Зеленски бе героят на Запада. Героят на деня, който ще спаси всички от руснаците. А Украйна държава, която ще се бие заради целия колективен Запад.

А днес всички ги презират. Те и той станаха обект на насмешки. С тях е свършено. И може само да се предполага колко време остава до бягството на Зеленски в една от вилите му във Венеция, Маями или някъде другаде.

Това заявява във видео интервю бившият съветник на президента Доналд Тръмп – полковникът от резерва на американската армия Дъглас Макгрегър. И още:

И, разбира се, кражбите, корупцията, търговията с хора – всички възможни пороци на обществото в Украйна са напълно извън контрол.

За това предупреждаваха мнозина, когато започна този военен конфликт. И, уверен съм, че сте наясно – оказа се, че много от оръжията, които сме доставили на армията на Украйна, бяха забелязани в ръцете на Хамас и вероятно – на Хизбула. А вероятно и в нечии други, в които не бихме искали да видим това оръжие.

Мисля, че дойде краят на Украйна. Но ние възнамеряваме да пратим още милиарди долари, за да поддържаме измислицата, че тя е жива, и видимо ще продължим през цялата предизборна кампания. А след изборите ще признаят – какво пък, всичко свърши, време е да се движим напред.

Няколко души ме питаха – когато в Украйна всичко свърши, какво ще правим? И аз винаги отговарям – а какво направихме в края на войната във Виетнам? Напуснахме и сменихме темата. А темата тук вече се сменя. Сега тя е Израел, Израел, Израел. А Украйна остава далечен спомен…

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *