Евгений Михайлов: Не осквернявайте празника с протести! Смирете се!

България отблизо

С призив към организаторите на антиправителствените протести от „Отровното трио“ да не оскверняват националния празник на 22 септември се обърна режисьорът Евгений Михайлов във Фейсбук.

В емоционално послание той призовава организаторите да не сквернят и омърсяват 22 септември – Деня на независимостта на България.

„Позорно е! Това е националният ни празник – Денят на независимостта на България!“, пише още режисьорът. На протеста снощи в София водачите на акцията от така нареченото „Отровно трио“ заявиха, че няма да влизат в преговори с правителството. За националния празник 22 септември, когато се чества Деня на българската независимост, те свикаха „Трето велико народно въстание“. Първото „велико народно въстание“ бе на 2 септември, когато се стигна до ексцесии. Тогава внедрени провокатори замеряха полицията с бомбички, камъни, бутилки и др., а по-късно се стигна до сблъсъци. Имаше десетки пострадали полицаи и протестиращи, в ареста бяха вкарани някои от провокаторите. По-късно обаче съдът пусна всички задържани, пише epicenter.bg. Второто бе на 10 септември, когато всичко протече мирно при засилени мерки за сигурност.

Б.Р€

Г-н Михайлов!

Управляващите оскверниха живота ни, вие говорите за празника.

Какъв празник е това?

От какво е независима днешна България, като управляващите са се продали който на когото може?

От какво е независим обикновеният българин, като зависи от милостта на мафията?

Какво осквернява един протест?

Та той е точно искане за независимост!

Смирете се вие!

Пред народа!

loading...

Tagged

2 thoughts on “Евгений Михайлов: Не осквернявайте празника с протести! Смирете се!

  1. вие не осквернихне, а осрахте цялата страна и продадохте всичко, затрупахте ни с милиарди заеми, а сега трябва и да се смирим, нещо друго няма ли кожите ни да одерете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *