Евгени Михайлов опита да стресне българите. Президентът Радев имал таен план да вземе цялата власт!

България отблизо

Режисьорът Евгени Михайлов очерта интересен сценарий за развитието на политическата обстановка у нас. Според него правителството може да подаде оставка, но изборите да се отложат доста. Ето какво написа той в личния си фейсбук профил:

От началото на протестите допускам сценарий, при който правителството подава оставка, Радев прави служебен кабинет, но отлага изборите заради разрастването на пандемията и удължава срока на едноличното си управление от 3 примерно на 6 месеца.

Малко вероятен, но напълно възможен сценарий. Реших да го споделя, защото днес Тръмп допуска същата възможност за отлагане на изборите през ноември.

Сценарият на еднолично управление без парламент вече става и доста вероятен и напълно реален. Но и най-малката вероятност да имаше, трябва да бъде избягната. Затова, но и по още няколко причини съм „за“ редовни избори през март. Останалото е хазартна игра с демокрацията. Освен това хич не харесвам вдигнати в юмрук ръце в стил Рот фронт.

Б.Р.

Г-н Михайлов, не преигравате ли малко?

Не се ли опитвате да на вкарате в някой ваш измислен филм?

Досега президентът е спазвал Конституцията до последната й буква.

Няма как да я наруши.

По-скоро това може да ни го спретне Борисов и да отложи изборите.

Тези неща той ги умее.

Защо прехвърляте проблема от болната глава на здравата?

И защо всъщност искате мафията да остане на власт?

Tagged

1 thought on “Евгени Михайлов опита да стресне българите. Президентът Радев имал таен план да вземе цялата власт!

  1. Г-н Михайлов,Вашият кредит на доверие отдавна е изчерпан като в бяла карта и лихвите,които сте натрупали са толкова големи,че това,което се опитвате да вкарате не стига,за да ползвате отново доверието на народа.На всички е ясно,че сте се възползвали от народното недоволство и сте го яхнали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *