Евродепутат разкри: Няма да пуснат проф. Минеков в Европейския парламент!

Свят

„Днешният дебат в Европарламента ще започне около 20:00 ч. българско време. Ще могат да се изказват само предварително определените от своите парламентарни групи хора, както и предварително регистрираните за разискванията, които ицат отрицателни тестове за К – 19″.

Свободни изказвания най-вероятно няма да има. От парламентарната група на ЕНП – защитниците на България, ще говорят: Манфред Вебер – председател, Андрей Ковачев – зам.председател, Роберта Мецола – координатор на Комисията LIBE и Андрей Новаков.

Това, което имах да кажа по въпроса за тази антибългарска акция на социалисти, комунисти, зелени и леви либерали, съм го казал в работната група на ЕНП в комисията LIBE, както и пред парламентарната група.

Въпреки препоръката на Медицинската служба на парламента, депутатите от т.нар. рискова група, 100% да избягват участие в заседания в закрити помещения, ще присъствам в пленарната зала, за да чуя и видя до каква още низост могат да паднат хулителите на България.

„Отровеният“ от злоба протестър Минеков няма да бъде допуснат в Парламента. Причините ще станат ясни съвсем скоро, но със сигурност имат връзка с миналото му.

Гласуването на резолюцията ще е в четвъртък и тогава ще стане ясно кои политически сили в Европа са приятели на България и кои са тези, които не ни мислят доброто. Що се отнася до поведението на инициаторите на дебата – Йончева и Кънев, то е ясно, че дружбата между БСП и ДБ ще укрепне още повече след този дебат. За да се мъчи и страда България“.

Това написа във фейсбук евродепутатът Александър Йорданов от СДС/ГЕРБ/ЕНП.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *