Експерти: От данъците си ще платим на Европа за къщите за гости и останалите далавери. Ще платим много милиони!

България отблизо
”Всички ние ще платим на Европа от данъците си за виновниците за поредната корупционна афера у нас, наречена „къщи за гости“. Това заяви  Юлиана Николова от портал ”Европа” пред Нова телевизия.

Въпросът е какво точно е донесла една къща за гости за околния бизнес. Има пропуснати ползи за обществото. Действително ли се раздава поминък или облагите са само за определени? Това попита експертът по сигурността Тихомир Безлов.

 

„Покрай многото оперативни програми изникнаха и много консултанти“, разкри още той.

 

„Правят се къщи и стадиони в села с по 100 души население. Строят се къщи за гости, които никога не се отключват“, каза Безлов.

 

„Скептичен съм, че ще се стигне до наказателна отговорност за собствениците на псевдо къщите за гости“, коментира експертът по сигурността.

 

„Оперативните програми са конструирани корупционно“, допълни Тихомир Безлов. Те са направени така, че да може от тях да се краде. Само от наши хора и при това трудно доказуемо. Например с къщите за гости след време не може да се докаже имало ли е гости или не.

Стадионите пък още по-трудно ще бъдат проследени използвани ли са, или бабите и дядовците по селата са отказали да си правят сутрешния джокинг на тях.

Асфалтът на магистралите е дупка в морето. Изтъркал се и толкова.

Пейките по програмите ги откраднали, кошчетата  също. Люлките и пързалките някой ги отнесъл за старо желязо или ги счупил.

Куче влачи, диря няма.

А едни хора се нагушват с едни пари. Много пари.

Пък накрая сметката се поднася на народа да я плати.

Tagged

1 thought on “Експерти: От данъците си ще платим на Европа за къщите за гости и останалите далавери. Ще платим много милиони!

  1. Ами така си беше и по времето на социализъма! И сега си е така! И в капитализъма. Все пак направили са нещо хубаво и е по- добре от нищо! Хората не са равни и винаги някои хора ще са по- умни и хитри и ще се възползват от простотията, мързела, некомпетентността, нерешителността , калпазанлъка, неадърността….на другите. Но не се губи. Ще остане построеното за следващите поколения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *