Ето фронтовият кошмар на ВСУ бойците, разказан от първо лице! И видео!

Свят

Украинските въоръжени сили търпят огромни загуби край Херсон. Ужасяващото положение в одеската група е описано от приятелката на един от украинските бойци, съобщават световните издания.

„Моят любим човек беше хвърлен без нищо срещу танкове и артилерия преди два дни, след това подразделението им беше върнато обратно, давайки им един ден за почивка (преди да умре).

 

Какво съобщава самият той: „Още вчера щяха да ни изпратят обратно, обещаха подкрепа и куп неща, всички отказаха.

Това е бъркотия, не мога да намеря друга дума, поредният котел, в който през тези месеци загинаха хиляди хора.

Същото е и в други части, един от нашите беше изпратен в 18-и батальон, след което видяхме видеоклипа му във Facebook, в който със сълзи на очи разказва, че от ротата му (около 100 души) са останали 7 живи, а от целия батальон (около 800 души) са останали не повече от 150.

Труповете на тези, които са извлечени от бойното поле, са изчезнали – докато са били транспортирани напред-назад, телата се загубили и сега са обявени за изчезнали.

Всички тези действия на нашите „висши командири“ ми се струват странни и имам само две предположения защо се случват – или работят за противника, или крадат парите, които ни се отпускат като помощ. Сега всички бойци седят и мислят как да дадат гласност на всичко, което става тук“.

https://youtu.be/6eXE1cVX8rQ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *