Журналист издаде големите страхове на Борисов. Вижте от какво и от кого се крие

България отблизо
Борисов отдавна има проблем с журналистите, защото не може да даде отговор на много въпроси, които се натрупаха. Това обясни журналистът Спас Спасов по повод „Дупката“ във Варна.
Той посочи, че при последното посещение на премиера в града не е имало журналисти, а само камерите, които пресъздават виртуалната реалност, в която той съществува. Журналистът допълни, че на Борисов му пречи демокрацията и иска да се изолира.

Според него министър-председателят предпочита компанията на политици. Журналистът посочи, че в много от излъчванията е важно да се акцентира върху всички благодарности към него.

 

„Борисов мрази журналистите явно, защото през техните очи България успя да види видеата в спалнята му и българите да видят България като спалнята му. Той е компрометиран, но когато мразиш журналистиката, нарушаваш комуникационната среда“, подчерта Спасов в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком .

„Борисов не иска да види огромните строежи до рибарското пристанище, защото тези пристанища ще станат яхтени. Борисов не искаше да види стадион „Варна“ – стадион, който вече го няма. Това е история, в която и премиерът, и кметът ще затънат“.

Борисов не обича и хората.

Среща се само с подбрани предварително, за да е сигурен, че няма да го освиркат.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *