Изненада: Уникална руска система обрича на провал всяко действие на ВСУ!

Свят

Новата уникална руска система може да открива наземните устройства на американските спътници Starlink и да предоставя координати за унищожаване на тези наземни устройства.

Припомняме, че наземните устройства на американската спътникова система Старлинк предават в реално време спътникова информация на щабовете и частите на ВСУ, за местоположението и всяко движение на руските войски, като в същото време им осигуряват широколентов интернет, с който да се свързват и координират действията си. Точно тези данни от спътниците Старлинк на Илон Мъск, бяха в основата на успешните действия на ВСУ край Харков и Херсон.

И точно тези американски наземни устройства, които предават на ВСУ данни от спътниците Старлинк, сега руската армия ще унищожи без остатък, с новата система за откриване на такива наземни терминали.

Вече е известно, че става въпрос за тест на система, наречена „Борщевик“. Ключовата особеност на този тип руска система е откриването на активността на Starlink с голяма точност и незабавно предаване на координатите на дронове или други артилерийски и ракетни системи с цел последващо поразяване на тези американски наземни устройства, които създадоха толкова главоболия на руските сили.

Затова може с увереност да се каже, че спътниците на Starlink вече няма да предават никакви данни на украинските въоръжени сили, нито да им осигуряват интернет за координиране на действията между подразделенията. Което на практика означава, че ВСУ съвсем скоро няма да имат нито американски очи, нито американски уши. И по този начин, всяко действие на ВСУ ще бъде обречено на пълен провал.

Засега максималният обсег на комплекса „Боршевик“ е около двадесет километра, а скоро ще стане и много повече. В същото време е доста забележително и дори уникално, че комплексът по всяка вероятност прихваща американските сателитни данни и по този начин извършва точно определяне на координатите на наземните приемащи устройства.

Това е още по-лошо за ВСУ и техните американски „приятели“. Защото щом Русия се докопа до американските сателитни данни, тя ще знае какво подготвят ВСУ. И ако реши, ще ги чака на мястото, където те ще мислят, че могат изненадващо да нападнат руски военни подразделения.

Изглежда, че краят на ВСУ вече е съвсем предстоящ. Старлинковете на Илон Мъск, освен че няма да помагат, може и да навредят. А руският военен и технологичен гений отново побеждава.

Tagged

1 thought on “Изненада: Уникална руска система обрича на провал всяко действие на ВСУ!

  1. Освен всичко друго СВО изглжда има още един положитеен ефект! Да не би да си мислят онези от шащ, че могат да излязат наглава с рашките!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *