Изненада: Ето кои страни незабавно ще помогнат на Русия, ако САЩ се намесят във войната с Украйна!

Свят

Китайския президент Си Дзинпин и Ким Чен Ун, лидер на Северна Корея, съобщиха в кулоарите на срещата на Г-20, че ще помогнат на Русия веднага, ако НАТО/САЩ се намесят пряко във военния конфликт в Украйна.

 

Те разкриха, че са наясно как натовски войски се бият и в момента срещу Русия в Украйна, под прикритието на батальони от уж чуди наемници. За тях не е тайна и огромната помощ, която САЩ и Запада предоставят на Украйна. И не само под формата на оръжия и пари. САЩ и Западът предоставят разузнавателна информация, включително от космическите сателити Старлинк за местоположението на руската армия и насочват украинските ракетни удари. Освен това американски и натовски инструктори обучават войските, подготвят всяка стъпка на киевската армия.

А това вече не е помощ, това е пряко участие на САЩ и Запада в този конфликт. И точно затова конфликтът, от който страда цял свят се проточи толкова много във времето.

И за да не се стигне до трета световна война и употреба на ядрени оръжия, Китай и Северна Корея обявиха пълна поддръжка за Русия в този конфликт.

Ким Чен Ун допълни, че няма как НАТО/САЩ да спечелят война срещу Русия, а по възможно е, Русия да унищожи американските сателити в орбита и да отреже напълно доставките на военна техника, чужди наемници и пари за Киевската власт. Тогава разбира се ще настъпи бърз и окончателен край на режима, който тероризира цял свят.

Китайския президент подчерта, че НАТО и САЩ ходят по тънка линия и се надява да не плаща целия свят заради тях. Китайския президент каза, че няма война, която да не може да се реши с преговори и затова съветва за преговори.

А по рано Индия, Венецуела, Иран и Казахстан съобщиха, че също са готови с помощ за Русия, ако се наложи.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *