Караянчева дава оставка? Вижте причините!

България отблизо

Няма да е голяма изненада, ако се наложи Цвета Караянчева да освободи мястото на високата трибуна. В момента на Борисов трябват бушони, които да изгърмят и да запазят властта му след Резолюцията.

Той трябва да се направи на строг и справедлив и да успокои българския народ, че грижата за него са на първо място.

Въпреки че, в скоби казано, не е ясно кой ще е този подготвен за голямата отговорност кадър на ГЕРБ, който да рестартира доверието към парламента, стигнало историческото дъно от 7,6%  по актуални данни на „Алфа рисърч“. Цецка я няма да удря звънеца, Главчев изгърмя, а името, което се спряга е на Тома Биков. Но той пък няма нужния авторитет, обаче за сметка на това е верен на ГЕРБ до фанатизъм.

Греховете на Караянчева са много. Към липсата на всякаква реакция към чутото в записа с гласа на премиера, Караянчева прибави свръхреакция към майките на деца с увреждания, които бяха буквално изхвърлени от сградата на Народното събрание. След всяко нейно изказване има буря от негативни реакции

По този повод БСП й поискаха оставката, ДПС намериха и друга причина (избор на член на ЦИК), така че бъдещето на Караянчева остава неясно. След препоръката й всеки, който не харесва метрото и магистралите на Борисов да ходи пеша, парламентарният ни спикър е любим герой на протестиращите, които дефилират с поцинковани кофи по площадите. Пеша, разбира се.

Тя е главен герой и на всички самодейни карикатури в социалните мрежи, а прякорите й  вече са повече, отколкото човек може да запомни.

Но в момента тя е много удобна на Борисов, защото обира негативите вместо него.

Той обаче няма да се поколебае да я пожартва, ако решението за нейната оставка ще удължи живота на правителството с няколко месеца.

Източник: Епицентър

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *