Караянчева с епохално откритие: Фандъкова печели, защото Манолова няма реална представа какво се случва в София!

България отблизо

Тя няма реална престава какво се случва в столицата. Тя се изправя срещу един кандидат като Фандъкова с опит, с идея за София. Не можеш да правиш кампания с общи приказки.

Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева в ефира на БНТ по повод кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

„Местните избори са мажоритарни избори. Кметовете са най-близки до своите избиратели. Не бива да обвързваме кметските избори с управлението на страната“, посочи Караянчева.

Тя допълни, че е сигурна, че Фандъкова ще спечели София. „Управлението е стабилно. Ще има повишаване на средната заплата, намаляване на безработицата. Не бива да обвързваме местните избори с управлението на страната“, каза още шефката на парламента.

„Това, че малката коалиция се разпадна, защото те продължават да подкрепят управляващото мнозинство, Това, че има проблеми в партиите в малката коалиция, няма да пречи на управлението. Няма да търсим подкрепа от други партии. Има съвпадение на нашите политики с колегите от Воля, ДПС. Това са теми, по които се обединяваме.“, каза още Караянчева.

След фундаменталното „откритие“, че местните избори са мажоритарни / а какви да са?!/, Караянчева направи още едно, този път сериозно. Че Мая Манолова няма реална представа какво се случва с управлението на столицата.

Тъй като да се говори, че бившата депутатка няма управленски опит е несериозно, явно става дума за нещо друго.

Например как се крадат пари от проекти, как се печелят обществени поръчки и се дават на наши хора, как се раздават парцели, как се прибират пари от различните сини и зелени зони и куп още далавери.

Е, това е вярно.

Това само Фандъкова го знае.

Но значи ли, че трябва да спечели?

За ГЕРБ въпросът е не само на живот и смърт, но и на оставане в политиката.

Tagged

2 thoughts on “Караянчева с епохално откритие: Фандъкова печели, защото Манолова няма реална представа какво се случва в София!

  1. ДА МАНОЛОВА ПЕЧЕЛИ,ЗАЩОТО СОФИЯНЦИ ВИДЯХА ,ЧЕ ФАНДЪКОВА Е САМО ЕДИН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И НИЩО ПОВЕЧЕ ,А НЕ КМЕТ С ТЕЖКА РЪКА В РЕЗУЛТАТ НА КОЕТО НИ ПЛОЩАД СЛАВЕЙКОВ Е КАТО ХОРАТА НИ ДРУГИ ПРОЕКТИ КОИТО КУЦАТ ПОРАДИ ОТКРАДНАТИ ПАРИ ,ТАКА ЧЕ ФАНДЪКОВА ДА СИ ХОДИ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ МЕЧТАЕ ЗА ВЛАСТОВИТЕ ТРАПЕЗИ И ГОЛЕМИ КОМИСИОННИ !!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *