Костадинов призова 100 хиляди българи да излязат и да бранят Шипка

България отблизо

„Когато излезе новината, че започва „ремонт“ на Паметника на свободата, качих илюстративна снимка от предишния „ремонт“ през 2019 г. Знаех, че паметника вече е ограден, но не исках да карам някой да се качва само за да го снима. Тъй като американските жълто-кафяви „медии“ се хванаха за снимката, че била стара, сиреч информацията за забранения достъп до монумента не била вярна, се наложи вече да пратя хора. 

На снимката е Димитър Пашев, председател на Възраждане-Казанлък и председател на комисията по култура в общинския съвет на Казанлък. Снимката е от петък. Паметникът е ограден и достъпът до него вече е забранен. На табелата пише на български и английски (както знаете, в нашата страна има два официални езика – английският като нищо може скоро да измести българския), че има опасност от падащи предмети. Абсолютно същите табели бяха сложени и по оградите на Паметника на съветската армия.

Защо имаме основания да се притесняваме от този ремонт? Напомням, че паметника на съветската армия беше махнат абсолютно незаконно. Съдът го потвърди, и въпреки това го махнаха. Никой не е предполагал, че управляващите еничари ще сторят такова брутално закононарушение. Ето защо сега имаме всички основания да сме притеснени за Шипка. 3 години ремонт на фугите – че той за толкова години е построен! Да не говорим, че беше ограден още същия ден, когато излезе новината по телевизията. Целта им засега е да спрат честванията там, които се превърнаха в най-мащабната манифестация на пробългарски и проруски чувства в България. А след това като нищо може да почнат провокации – някой ще надраска паметника, друг ще му счупи нещо, американските жълто-кафяви „медии“ ще почнат да говорят как разделя народа и след няколко години няма да го има. Това, разбира се, ще се случи само ако това управление се задържи, а то, според мен, няма да се задържи. Но все пак сме длъжни да разглеждаме всеки сценарий.

 

 

Ето защо, уважаеми сънародници, ви призовавам – елате на Шипка на 3 март! Нека се съберем 100 000 българи там! Елате, въпреки оградите на еничарите и забраните им за достъп! Нека възраждането на българската свобода отново, както през 1877 г., да започне от Шипка!“, написа Костадин Костадинов в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *