Георги Марков: Терористи-трактористи превзеха Берлин и Мюнхен. Брюксел е в паника

Свят

Доживях да видя стачка в Бавария! Терористи/трактористи навлязоха не само в Берлин, но и в Мюнхен.

Уважаеми читатели,
Това че Нова тв и бТВ не предават националната стачка в Германия, не значи, че такава няма.

Не е за вярване, но е факт! Най-богатото и райско кътче в Европа – Бавария, управлявано десетилетия от Християн-социалния съюз на Великия Франц Йозеф Щраус, въстана.

Хиляди трактори на фермерите навлязоха не само в Берлин, но и в баварската столица. Терористите, както Химика нарича трактористите, искат оставката на Шолц. Още декември ревнха: по-добре тракторите, отколкото танковете.

Германия е в мега стачка. Персоналът на летища, пристанища, железопътни линии, автобуси излезе също в 24 часова стачка.

Според BBC хиляди полети са отменени. Близо 380 000 пътници са засегнати от стачката.

На германците им писна от цените, които са до небесата. На фермерите пък съвсем: не режете ръката, която ви храни, пише на някои плакати, след като правителството замисля данък за техниката, маха им субсидиите, за да има пари за загубената война в Украйна. Тя, външната министърка Бербок, вече каза, че не я интересуват германските избиратели. Била поела ангажимент към украинския народ. За да се харесва, както галено обича да казва, на Тони. Кой е той? Ами не е германец, а американец – Блинкен.

Германия е с дупка в бюджета от 60 милиарда евро, след като конституционният съд забрани с решение разходването на средства в нарушение на основния закон.

Германското икономическо чудо свърши, след като свърши евтината руска енергия. Гръмнаха им Северния поток, а Шолц мълча с наведена глава. Затова партията му се срина на 14%. Землените са пълна катастрофа – 11%.

Прочее, стотина фермери преди дни побеснели чакаха ферибота с връщащия се от почивка „зелен министър“ на икономиката Роберт Хабек. Искаха линч! Гледах кадрите по унгарската телевизия. Полицията едвам го спаси, а той с ферибота зави обратно. Хабек е известен с две прочути фрази: 1. Повръща ми се от думата патриотизъм. 2. Никога не съм знаел какво да правя с Германия.

Уважаеми читатели,
След като цял германски министър не знае какво да прави със страната си, а очевидно и премиерът Шолц, нека аз да кажа: Да дадат оставки и да идва на власт Алтернатива за Германия, която е вече първа политическа сила в бившето ГДР и втора в цяла Германия.

Междувременно Брюксел е в паника пише Политико. ОРбан щял да стане председател на ЕС от месец юли. Жан Мишел влиза в листите за евродепутат. И юли трябва да даде оставка от поста. Ако не се избере бързо нов шеф на ЕС, Орбан трябва временно да изпълнява длъжността, защото Унгария е Европредседател от 1 юли.

Защо бяга в европарламента Жан Мишел? Ами защото е хитър и знае резултата от изборите в Белгия на 9 юни, които са три в едно Ще ги спечели убедително десния Том Ван Грийкен, лидер на партия Фламандски интерес. Така ще се роди нова държава Фландрия, която не желае повече африканизация и ислямизиран Брюксел.

Паника има в Брюксел и от факта, че новият австрийски канцлер публично заяви, че ще следва политиката на Виктор Орбан. Задава се готин отбор премиери: Орбан, Вилдерс, Кикл, Грийкен, Бабиш, Янша!

И накрая: Брюксел е тъжен! Върховният съд на САЩ насрочи бързо делото срещу идиотщината в Колорадо Тръм да не играе в изборите. Датата е 8 февруари. Междувременно в Айова на митинг Тръмп публично отново изрази възхищението си от Орбан.

Тръмп на Орбан заложи и Виктор няма да го изложи. Защото Орбан беше Тръмп, преди Тръмп да бъде Тръмп.

Източник: PIK.bg

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *