Любен Дилов заплаши: 800 хиляди гласуваха за ГЕРБ! Внимавайте да не излязат те на улицата, защото започна да им писва!

България отблизо
Тримата депутати от ГЕРБ Любен Дилов-син, Ивелина Василева и Димитър Бойчев дадоха първата си пресконференция бургаски журналисти след започването на работата на 45-ото НС. Те коментираха актуални теми, както и първите парламентарни дни.
Любен Дилов заяви: Нагонът на парламента да се превърне в Народен съд ще им изиграе лоша шега

“Притеснително в новия парламент е, че той има нагон и реална възможност да се превърне в Народен съд. Това може да изиграе лоша шега на всички ни. Отдавам това на политическия тестостерон на току-що свършилите избори”, каза народният представител от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

Според него най-лошото е, че ситуацията в парламента в момента може да доведе до радикализиране.

„Това е много лошо, защото всичките тези 800 000 човека, които гласуваха за коалиция ГЕРБ-СДС на изборите се чувстват все по-ядосани от това, което чуват от екраните. Те доста по-лесно могат да излязат на улицата и то без дори да е необходимо да им се плаща от Дубай или където и да е. А ние не искаме това.

Искаме възможно най-бърз преход към някаква относителна стабилност, за да могат да се реализират нещата, които хората очакват”, подчерта Дилов-син.

Искаме си властта, която ни се полага и да управляваме разумно България.

От думите му излезе, че гласувалите против ГЕРБ са хора, които не се славят с особен разум и ще вкарат страната в национална катастрофа, в каквато между впрочем началниците му отдавна я вкараха.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *