Мая Манолова: Ето кой стои зад гърба ми! А може ли Фандъкова да каже кой наднича зад нейния гръб?!

България отблизо

Четири години аз съм безпартийна. Работя и с леви, и с десни и то за каузи, които се подкрепят и от леви, и от десни, и от безпартийни граждани. Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова в ефира на Нова тв. 

Това, което правя в кампанията си досега, е да се срещам с хората и да ги чувам. Виждам това, което виждах и като омбудсман.

Аз разчитам на подкрепата на хората, които идваха при мен когато бях омбудсман. Всички тези хора ме подкрепят и аз разчитам на тях”.

„Разчитам на подкрепа от хората, които искат промяна”, каза още тя.

Според нея проблемът в България не е в лявото и в дясното. „В момента проблемите в политическия живот са по вертикала. Има една малка група хора, които са окупирали властта и огромна група граждани, от които съм и аз.

Тази група, която е окупирала властта не е нито лява, нито дясна, тя е корумпирана. Битката на тези избори е на гражданите срещу тази малка група хора“, посочи Мая Манолова.

„Нямам политически амбиции. Каузата ми е да подкрепям и да помагам на гражданите на София. Разликата между кмета и омбудсмана е, че кметът разполага с инструменти и власт. Като омбудсман успях да прекарам много важни за хората закони. Успях да накарам институциите да слушат гражданите“, посочи Манолова.

„На представянето на програмата ми присъстваха хората, които ръководеха екипите за нейното написване. Това са уважавани хора – Бисер Манолов, който е известен финансист.

Той написа програмата в частта финанси и дигитализация. Архитект Генчев също. Негова е концепцията за Северния град, това е едно от най-уважаваните проектантски бюра в столицата. Йордан Ибришимов и хората от „Спаси Корал“ и „Бетономорие“, с които написахме програмата „Зелена София“.

Моят ПР се казва Емилия Караабова, за което много й благодаря, тя е с мен неотлъчно“, разкри още Манолова.

А може ли Фандъкова да каже кой наднича зад гърба й?! Кой управлява нейните решения?! Защото истината е, че зад Фандъкова стои една мощна партийна и държавна машина, която й осигурява комфорт, но и иска твърде много от нея. И това, което иска тази машина не е в интерес на гражданите, завърши Манолова, цитирана от/blitz.bg/.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *