Медведев: Русия ще стигне до Киев, ще отиде и по-нататък

Свят

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев обясни, че Русия може да стигне до Киев и още по-нататък, тъй като заплахата за съществуването на страната произлиза оттам — градът се контролира от противници на Руската федерация, водени от Съединените щати, режимът в Киев са марионетки, които нямат съвест, нямат страх за бъдещето на своята страна.

«Къде да се спрем? Не знам. Мисля, че като се има предвид това, което казах, ще продължим да работим много и сериозно. Ще бъде ли това Киев? Да, сигурно трябва да бъде Киев. Но ще бъдат и още много други градове“, заяви Медведев в интервю за руски СМИ.

Той отбеляза, че има причини за това.

«Киев е руски град и оттам произлиза заплаха за съществуването на Руската федерация. Международна заплаха, защото въпреки че Киев е руски град в корените си, той се управлява от интернационална бригада от противници на Русия, водена от Съединени американски щати.

Всички, които формално изпълняват функциите си там са марионетки, които нямат нито съвест, нито страх за бъдещето на държавата си, никакви скрупули. Всички решения се вземат отвъд океана и в щаба на НАТО. Това е напълно очевидно. Затова да, това ще е Киев, но ще бъдат и други градове“, поясни зам.-председателят на Съвета за сигурност на РФ.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *