Мистерията падна: Тайни приятели на Борисов оглавили ЕП, всички ще работят за нас!

България отблизо

Не страдайте, че няма наш човек в ЕК. Кадрите ни не са подготвени, политиците ни също. Само си спомнете за огромната ни излагация, наречена Румяна Желева и се радвайте, че тям няма друг такъв „блестящ“ кадър, каза Арман Бабикян.  

Той коментира и изказването на достойнствата на предложените нови шефове на ЕС и ЕК според Бойко Борисов. Шарл Мишел бил добър приятел на България и седял до Борисов на последното заседание на ЕС. А с Урсула фон дер Лайен на Мюнхенската конференция по сигурността се запознала с Каракачанов. С две думи направо са избрани наши хора и ще работят за България! Нищо, че не знаят, че са наши и особено, че са приятели на премиера.

Ако погледнем сериозно на това трябва или дълго да плачем, или дълго да се смеем. Въпрос на избор.  Вие знаете какви са реакциите на Борисов. Ако случайно има вълна от възмущение, ще се окаже, че това е специфичното му чувство за хумор. Ако пък не тръгне вълна на възмущение, ще е като в онзи много стар виц, в който се казва „..този до бай Иван папата ли е?!…“ Горе-долу се намираме в този избор.

До кого е седял Бойко Борисов и колко медала има на стената си е митология, с която трябва да се простим вече. По-добре да си спомняме политическите заявки, а не политическите спомени. Защото, когато си обещал, че ще пречупиш гръбнака на корупцията, която властва в България и хора като Р. Овч изведнъж се окажат твоя квота в структуруопределящо предприятие в България по предложение на ГЕРБ , изведнъж бъде оправдан така любимия му Вальо Топлото и когато всичките му заявки започват да се сриват една след друга или пък той да се оказва носител на предложения от подобен вид, когато си казал, че коалиция е мръсна дума, а управляваш осем години в коалиция, трябва да си спомняш.

Въпросът е Борисов да влезе в контакт със собствените си спомени, а не със спомените с кои хора е участвал на семинари, обясни той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *