Мишо Константинов с последни усилия да спаси Борисов: При предсрочни избори има опасност много хора да умрат!

България отблизо

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов.  

Междувременно стана ясно, че САЩ санкционират газовите проекти у нас.  ‘Беше ясно, че нещо подобно ще се случи предвид срещата на Херо Мустафа и Борисов и позицията на САЩ  за „Турски поток”.

 

Това каза социологът от агенция „Тренд” Евелина Славкова в предаването на Канал 3 „Денят на живо с Наделина Анева”. „САЩ не могат да спрат тези проекти, но могат да наложат такива санкции, които сериозно да ги възпрепятстват. Този конфликт между САЩ , Русия, както и Китай разбира се продължава от дълго време. Видно е, че такива световни конфликти няма как да не се отразят на малки държави, каквото е България. „ обясни социологът. Славкова коментира и напрежението около протестите:  „Не бих искала да кажа че едно или друго лице ръководи протестите. Провокатори разбира се има и това всички го виждат. Протестът има много автентичен характер, защото нещата които се случиха през последните месеци, преляха чашата, чувството на овладяване над хората и т.н. Тази ситуация избухна като граната”, обясни още социологът. Виждаме постъпките на ГЕРБ с оставките. Това е първоначалният тест дали ще спадне напрежението, за да видят какви да бъдат следващите им стъпките. В началото на протестите Борисов беше спокоен, че ще завърши мандата си докрай. Предвид последните събития, включително и „Турски поток”  нещата се промениха.

Лошото е, че шансовете на Борисов да бъде министър- председател намаляват значително.„, категорична е Славкова.

От своя страна проф. Михаил Константинов, председател на Съвета на директорите на „Информационно обслужване” изрази притесненията си от вероятни предсрочни избори. „Вие в момента сте длъжни да гласувате с машини, а такива още няма. Освен това се върви към умишлено заразяване на населението.

Да се гласува с машини в условията на пандемия е умишлено убийство, ще се заразят много и ще починат много. Тази простотия я направиха френските  власти, техният президент уби 1000 души“, възмути се проф. Константинов. „Виждате в какъв „вълчи” капан се въвлякохме. В момента не е най- важно кой ще управлява, а накрая кой ще остане на географската карта. Как ще се осигури 100% медицинска сигурност. Ние тепърва ще се заразяваме и ще умрем. А вие тепърва да ходите и да ги пипате тези машини, това си е умишлено убийство. „подчерта отново професорът.

Tagged

2 thoughts on “Мишо Константинов с последни усилия да спаси Борисов: При предсрочни избори има опасност много хора да умрат!

  1. Прав е Мишо Константинов, че „при предсрочни избори има опасност много хора да умрат“ – ясно е, че визира политическите покойници от ГЕРБ… Но ако няма предсрочни избори, има опасност народът да измре и тогава няма да има кого да управляват управляващите… Трудна дилема!!! Ама хайде да не рискуваме – нека народът да живее! Искаме ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, Мише!!!

  2. удобният корона вирус отпада с всеки изминал ден!Приеми,Мишка,поражението-това е достойнство,а не тяло пред амбразура,която ще бъде разрушена всеки момент от артилерията(разбирай НАРОДА)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *