Невероятен театър на Борисов в Бургас. Вместо да празнуват, агитка дами отидоха му танцуват и да го целуват!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на строящия се обход на Поморие. Министър-председателят традиционно сам управлява джипът Тойота, с който днес ще обиколи голяма част от Бургаска област.

Той беше посрещнат от кмета на Бургас Димитър Николов, както и фолклорна група.   На слизане от джипа посрещнаха премиера с гайди, а дами в носии пожелаха да го сурвакат.

„Имам за вас, таз люта чушка, не знам къде да отиде. При една другарка“, каза една от жените, визирайки Нинова.   „Да не си разваляме празника“, отвърна великодушно Борисов.

Възрастните дами / по липса на млади мераклийки/  почерпиха премиера  с питка, изработена от самите тях. „Може ли половината питка да си приберем. Че ще пообикаляме днес доста“, помоли Борисов.

В агитката се виждат само хора от администрацията на кмета и няколко булки от фолклорния състав. Заради липсата на голяма навалица по посрещането, снимката е в близък план и са скрити дежурните целувки.

В мрежата масово заваляха коментари какво прави точно на 31 декември премиерът в Бургас. Какво демонстрира и защо наглежда обход, който се строи от години и няма никакви проблеми в изграждането му.

Народната любов ли търси в лицето на полузамръзналата кметска администрация, или играе поредната пиеса – вижте как работя и по празниците?

Заради показното мероприятие, улиците в града бяха затворени, хора, натоварени с покупки останаха в задръстването, а пътят Бургас – Слънчев бряг бе временно затапен.

А Бащицата отнесе доста народна „любов“ от шофьорите.

Но важното е, че получи питка и чушка.

И се снима с бабите.

Останалото явно е без значение!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *