Неизбежно е: Боян Чуков разкри кои страни от НАТО ще влязат в пряк сблъсък с Русия

Свят

Международният анализатор и експерт по сигурност Боян Чуков заяви пред Bulgaria ON AIR, че в момента САЩ постепенно се изтеглят от Европа и опитват да вкарат в играта германци, поляци, французи и източноевропейци.

„Имаше две събития, които страшно изостриха отношенията между Русия и Великобритания и Франция. Руски ракети поразиха хотели в Украйна, в които имаше много офицери от НАТО. Първият път бяха поразени много британци, сега в Харков са убити около 40-50 френски офицери. Около Азовско море бяха свалени два руски самолета, те бяха на около 160 км от линията на съприкосновение между украинци и руснаци. Най-правдоподобната теория е, че това е направено от британците. Великобритания вече влиза директно в сблъсък с Русия“, обясни гостът на „Денят ON AIR“.

По думите му конфликтът се разширява с директното включване на държави като Великобритания и Франция.

Чуков припомни, че започва учение на НАТО с над 300 хил. военни. Такова учение в близост до руската граница не е имало от края на Втората световна война, изтъкна той.

Руснаците рано или късно ще си върнат на французите и британците. Те вече подсказаха какво биха могли да направят. GPS системата не работи на територията на част от Полша и Прибалтийските републики. Показаха, че ще блокират всичкото въоръжение, което се ползва с GPS, за да поразява конкретни цели. Руснаците предупредиха, че ако се блокира Балтийско море, те ще пробият и няма да позволят корабите на НАТО да прекъснат трафика от руски товарни кораби“, каза още Чуков.

Според международния анализатор вече е ясно, че път назад няма и една от двете страни ще трябва да капитулира.

Ако Русия капитулира, Русия и всички държави в руския свят ще бъдат унищожени и разпарчатосани. Същото се отнася и за другата страна. Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО. За съжаление, част от управляващите в Западна Европа не вярват, че Русия ще посегне към ядреното оръжие. Путин винаги е бил откровен, че „ако Русия я няма, то за какво ни е този свят“. Русия няма как да отстъпи“, категоричен е Чуков.

Той е на мнение, че в Давос световните лидери са опитали да наложат на Руската федерация мирно споразумение, но такова е изключено да бъде прието от Русия.

„Изборите в САЩ са голяма въпросителна. Стана ясно, че няма кой да спре Доналд Тръмп“, уточни Чуков и подчерта, че „страшно трябва да се притесняваме“ от засиленото присъствие на натовски военни в България.

Британците в момента ги интересува единствено овладяването на Черно море. Руснаците няма да допуснат Черно море да се контролира от Великобритания. България изпълнява поръчки, които удовлетворяват геостратегията на Великобритания и САЩ. Нашия национален интерес го няма никъде. Кой ще ни напада? Русия? Това са смешни приказки“, убеден е Чуков.

Анализаторът посочи още, че случващото се с хутите в Червено море и ракетите между Иран и Пакистан са удар от страна на САЩ върху нефтените канали на Китай. По всички тези маршрути ще започнат да излизат независими държави, прогнозира Чуков.

loading...

Tagged

2 thoughts on “Неизбежно е: Боян Чуков разкри кои страни от НАТО ще влязат в пряк сблъсък с Русия

  1. ТОЗИ АНАЛИЗ на Боян Чуков е правдоподобен …………………………….тия от западна Европа и САЩ въобще не се страхуват от ТЕРМОЯДРЕН конфликт………………..наистина си мислят че ще воюват с Русия с класически оръжия ……или пък ще Употребят Я.О. или ТЯО без Русия да отговори …………………..там има само ПСИХОПАТИ…………..психопат се ражда или оформя от условията на живот ……………..Знаете добре , прокуратурата на САЩ какви дела заведе срещу влиятелни хора в САЩ за секс с пет годишни деца ………..както и за пълно източване кръвта на деца доведени до СПЕЦИАЛЕН СТРЕС , при който от кръвта се отделя специален НАРКОТИК ! Има вече и мъртви от тези влиятелни мъже ….за да се укрие истината !!! та какво пречи на ПСИХОПАТА да натисне къпчето за изстрелване на на ракети с ЯО………..ОСОБЕНО когато се знае че за 50- те милиона жертви през втората световна на смърт в НЮРНБЕРГ са осъдени само ТРИМА а Гьоринг се е самоубил ПСИХОПАТА не разбира какво ще се случи по време на такъв конфликт ………………ПСИХОПАТА дори може да не е човешки вид а нещо друго което не разбираме !!!! ТРЪМП ще го УБИЯТ помнете ми думата !!!! По страшно нещо от психопата е ЕВРЕИН и АНГЛОСАКСОНЕЦЪТ защото на езика им е изразът “ ТАКА СМЯТАМЕ ЧЕ Е ПРАВИЛНО “ дори 8 милярда да умрат , те смятат че това което мислят е най- правилно !! Войната за тях е забавление !!!

  2. Ясно им беше казано, че нападнат ли Русия, ответния удар ще е по ръководния център: САЩ и Великобритания. Дано са осмислили предупреждението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *