НЕОБИКНОВЕНИЯТ Владимир Путин!

Свят

Днес, 7 октомври, Владимир Владимирович Путин става на 66 години.

През изминалите 18 години, в които той бе президент на Руската федерация, с ум, воля, смелост и мъжество, Владимир Владимирович направи Русия най-мощната държава в света. Само той, сред лидерите на всички държави, съумя да се опълчи на могъщите Транснационални корпорации, на САЩ и колективния Запад. И да ги победи.

Обикновеното момче от петербургската улица хвърли своето предизвикателство към господарите на света. Към неизмеримо мощните политико-финансови конгломерати, които владеят ресурсите и парите на цялата планета. И без чието знание не може нищо да стане в познатия ни и привичен свят.

И стана чудо! Момчето, което не притежаваше нищо, освен силата на своя ум, смелост и безкрайна отдаденост на родината и руския народ, ПОБЕДИ! Давид победи Голиат. Точно, както пише в най-мъдрата книга на човечеството – Библията.

Нещо повече. Владимир Путин показа на Господарите, и на народите от целия свят, какво означава истинска демокрация, която да работи в полза на хората, а не на шепа олигарси. Показа, че просперитетът на народа и родината трябва да са най-важна цел за всеки държавник.

Вярно, че не всичко в Русия върви по мед и масло. Но това е така, защото Руската федерация е обградена от всички страни с военните бази и ядрените оръжия на дебелобузестите чичковци с гащи на раета и звезди. И трябва да харчи стотици милиарди и десетки трилиони за отбрана.

Но посоката, по която трябва да се развива Русия е зададена. Защото Владимир Путин реализира мечтата на нашия Апостол Васил Левски. Мечтата за чиста и свята република. За народна демокрация. За свобода и щастие за всички в държавата. За горд и несломим суверенитет.

Затова малкото момче от голямата петербургска улица се превърна в необикновен човек, когото обичат и почитат не само в Русия, но и в целия свят. Превърна се в символ на волята и стремежът на народите към свобода, мир и благоденствие.

Затова е НЕОБИКНОВЕН ЧОВЕК! 

Затова народите по цялата земя го поздравяват за неговия рожден ден. И му желаят много здраве, щастие и успехи.

Честит рожден ден, скъпи Владимир Владимирович! България и светът са с Вас! Бъдете жив и здрав! И на многая лета!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “НЕОБИКНОВЕНИЯТ Владимир Путин!

  1. С РЕСПЕКТ, С УВАЖЕНИЕ – ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН!!! БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛАВЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Частито рожден на любимия човек Владимир Путин ,свитовн политик който се бори за събравидливодт и изпълнение на междо народни закони на света чрез ООН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *