Нечувана наглост! Докато президентът почита паметта на героите на Петрова нива, хората на Борисов бият журналисти!

България отблизо

Служител на правителствената пресслужба си е позволил днес грубо отношение към пловдивски журналист.

Той е ударил силно в ръката кореспондент на две печатни медии по време на посещението на премиера Бойко Борисов край пловдивското село Маноле.  Жената, която е ударена коментира, че ръката й е подута, но не е фатално и няма нужда от медицинска помощ.   Всички пловдивски журналисти се изправиха на нокти след инцидента.

Попитан от друг журналист  дали е нормално това което се случва Борисов отговори, че не знае за какво става въпрос, но след като му се разказаха, веднага е наредил на служителя да намери дамата и да й се извини…

Премиерът бе в Маноле, където заедно с министър Боил Банов изкачиха най-голямата могила на Балканите, а ръководителят на разкопките доц. Костадин Кисьов им разказва повече за откритията и значимостта на обекта.

На днешния ден президентът Радев и много политици заминаха за Петрова нива, за да честват годишнината от Илинденско-Преображенското въстание.

Както винаги, премиерът избяга от близка среща с президента и демонстративно се изкачи да гледа могила, която винаги би могъл да посети.

Той не застана до президента нито на 3 март, нито на 6 май.

Сега се изкачи чак на могилата и помъкна придворните медии със себе си.

За нещастие една от журналистките го попитала защо не е на Петрова нива и в отговор получила удар по ръката от представител на пиар службата.

Оставяме фактите без коментар!

Tagged

3 thoughts on “Нечувана наглост! Докато президентът почита паметта на героите на Петрова нива, хората на Борисов бият журналисти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *