Невероятен обрат с ударената от човек на Борисов журналистка! Микрофонът бил твърд и…

България отблизо

Служителят на правителствената пресслужба, който днес си позволи грубо да удари пловдивски журналист, се извини на пострадалата чрез СМС!

В него пише:  „Колега, искам да ви се извиня за моята остра реакция, която със сигурност не беше най-правилната. За най-голямо съжаление в ръката, с която се опитах да отблъсна вашия опит да снимате или да се здрависате с премиера,  държах метален микрофон и това причини допълнителна тежест на моя замах. Съжалявам, но и двете страни не реагирахме професионално. Л. Методиев.“

От съобщението така и не става ясно защо  кореспондентката на „Монитор“ в Пловдив е била възпрепятствана  да направи снимки на премиера, след като той е на обществено място и навсякъде по света снимането не е забранено. Вероятно за Борисов въжат други правила.

Както вече писахме,  служител на правителствената пресслужба удари по ръката журналист по-рано днес, по време на посещение на Борисов в село Маноле. Премиерът се притесни от реакцията на медиите и накара моментално служителя да се извини, като осъди  реакцията му. Сериозна забележка му била направена  и от  шефката на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова.  Методиев се извини  и във „Фейсбук“:  „Днес по време на мероприятие край село Маноле, Пловдивско, без грам умисъл нараних колегата от в. Монитор Елена Крумова, за което искам да се ИЗВИНЯ НАЙ-СЪРДЕЧНО. Още веднъж подчертавам, че в постъпката ми нямаше грам умисъл.“

А може би е забравил и за микрофона.

Грозната случка е най-коментираната във Фейсбук и масово хората искат оставката на Л. Методиев.

Tagged

1 thought on “Невероятен обрат с ударената от човек на Борисов журналистка! Микрофонът бил твърд и…

  1. Всички знаем, че в постъпките на Борисов и „екипа“ му, няма грам уМИСЪЛ! Защо тогава „Медиите“ дават мило и драго да ги „отразяват“?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *