Нещо страшно се случва в Сърбия! Обвиниха НАТО за ужасно зверство! Виж тук:

Свят

Сърбия директно обвини  НАТО за случващото се в момента  нещо  ужасно в страната.

Рязко са нараснали случаите  на болни от рак в западната ни съседка, засегнати са и много деца, съобщиха световните осведомителни агенции.

Когато през 1999 г. НАТО нападна страната, е използвано оръжие, съдържащо обеднен уран. Хиляди бомби паднаха над бивша Югославия в опита на САЩ и съюзниците му  да разпокъсат страната и да защитят правата на албанците в Косово.

В момента сръбските данни са за хиляди  убити и осакатени  цивилни граждани, разрушени сгради, почернени семейства, много инвалиди, останали на издръжка на държавата и милиони долари за възстановяването на съборените мостове и  сгради.

Сръбският президент Александър Вучич каза тези тежки думи  на церемонията по откриването на новия Онкологичен институт в страната. Той заяви, че сръбските лекари са категорични, че тези оръжия сериозно са увредили здравето на хората в страната и особено на младите.  „Днес в Онкологичния институт видях колко много деца в нашата страна са диагностицирани с рак и се борят с него.  Ще бъда съвсем  честен, преди време и аз не вярвах в теориите за обеднения уран, струваха ми се преувеличени, но днес, след разговора ми с много лекари се уверих,  че обедният уран е един от най-сериозните  фактори, които причиняват рак в ранна възраст, даже на бебета „, заяви  Вучич.  Според проучванията на медиците,  от рак най-много боледуват децата,  чиито родители са родени около 1990 година. А това не може да е случайно.

Вучич бе категоричен, че започва мащабно проучване в Сърбия колко са пострадалите, колко са болните и какво е причинено на страната му от войната.

Това е безпрецедентно престъпление и ние, като независима държава, ще се занимаваме с това много сериозно и ще потърсим правата си с всички възможни средства“, закани се президентът.

Наскоро сръбският учен Любиша Ракич заяви, че количеството обеднен уран, който е бил изсипан от натовските самолети над балканските държави по време на безпрецедентната война е бил в количество, в което биха могли да се изработят  170 бомби, подобни на хвърлената над  Хирошима.

В момента сърбите боледуват не само от рак, а масово се оплакват от  нарушения на функциите на щитовидната жлеза, анемии, спонтанни аборти, преждевременно раждане, или стерилитет.

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

4 thoughts on “Нещо страшно се случва в Сърбия! Обвиниха НАТО за ужасно зверство! Виж тук:

  1. ПреФалените НАТО и Евробардак!!! БЪДЕТЕ ТРИЖДИ ПЪТИ ПРОКЛЕТИ, ОЛИГОФРЕНИ НАГЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. „Опитът на на НАТО и САЩ“ успя. В резултат на който Югославия се оттече, а убиецът-търговец на сръбски човешки органи `ашим Тачи, днес яде и пие като балкански юнак, на равна нога на една софра, с нашия Бандитко бойко. Липсва само едно – гуслата на гусларя от „Ален мак“ П.Ст., който да услажда хапката и глътката на „отговорните“ „западнобалканци“ и „евроразбойници“ със славеевите трели на хита „партньорство, сътрудничество и цивилизацонен избор“. Което значи само едно: пари, пари. Пари ми дай и повече не ме търси. И, понеже съм настроен балкански исторично-носталгично, идват ми на ум строфи от една настолно патриотична песен – за Крали Марко и…: „Марко Е.е тригодишно жрЕбе. Ем го Е.е, ем му песен пее. Он го Е.е, оно земя грЕбе.“ Преценката кой в случая е Марко, кой ЖрЕбето – оставям на трезвите ви балкански съвести.

  3. И това, в Сърбия остава на съвестта на горбатия и подлогите му! Ако не бяха разтерзали СССР, американските империалисти нямаше да посмеят да нападат суверенната държава и да правят измислените нови като косово и босна – с послушковците-мюсулмани, каналджии на дрога за целия свят през Европа!
    Обедненият уран(238) има доста дългичък период на полуразпад(по-точно 4,5 милиарда години)…Което си е жестоко!… Там, у братята сърби има вече радиоактивност до края на света, че и за по-дълго!!! Но нашите „миротворци“ не хаят – щом така им нареждат „отгоре“ ще ни заглавичкват колкото могат…
    А ние им вярвахме и давахме небе и земя в помощ за тези престъпления!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *