Нинова щипна Борисов. Призна, че му завижда и страда по него!

България отблизо
Премиерът Борисов направо ме умилява! Буквално ме разплаква.
Това написа в профила си във Фейсбук Корнелия Нинова, която си спази обещанието и продължи да работи без почивка в предизборната кампания. „Аз не съм свикнала на такива хвалби и направо се изчервявам. Борисов непрекъснато гука и се разтапя, хвалейки ме  за правилното ми решение да поема политическата  отговорност и да поискам Бенчо Бенчев да напусне всички постове, които е заемал като общински съветник от гражданската квота на БСП.  Много ми се иска да му върна комплимента. Да се видим и да си поговорим. Да си разменим по още няколко  мили думи с него. Опитвам се, но уви, не ми се получава. Много е зает навярно. Страдам, но ще го почакам още няколко дни.“
Нинова написа това, след като Бойко Борисов не спря да я хвали и на няколко пъти пред медиите заяви, че уважава постъпката й че е реагирала правилно и политически отговорно спрямо Бенчо Бенчев, като му е отрязала пътеките към властта и го е приканила да спре да представлява БСП дори като гражданин, защото той не е член на партията.

 

„И не само ме умилява, но започвам вече  малко да му „завиждам” на Борисов“, допълни Нинова. „По време на цялата тази сага  Бенчев не спря да го хвали, не пестеше нищо в дитирамбите си,  викаше му, че е политик на място,  че е голям мъжкар. А в същото време  за мен една добра дума не намери, единствено ме хули. И това бил мой човек! С такива „мои хора“ и с такива премиерски похвали, врагове не ми трябват!

Разбрах, че премиерът ни бил във Варна така малко на почивка и малко работа да свърши.  Не е лошо да намине и към Бургас, нищо че още не е направил обещаната магистрала дотам.  Защото във Варна морето може да е много по-бурно, отколкото в Бургас. Има  далавери, концесии и още нещо…Ако Борисов не знае какво, готова съм да му кажа“, написа иронично Нинова.

Отговор, разбира се, няма.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Нинова щипна Борисов. Призна, че му завижда и страда по него!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *