Ново двадесет: Протестът се разцепи! След приятелски огън, проф. Минеков обиден се оттегля!

България отблизо

Проф. Велислав Минеков – част от Отровното трио се засегна след дружеска критика, отправена вчера от лидера на „Правосъдие за всеки” Велислав Величков.

На стената си във фейсбук Минеков написа:
„След приятелска критика от ИПВ /Инициатива правосъдие за всички/ мисля, че ще е добре от утре те да поемат организацията на протеста.
Със сигурност ще бъдат по-добри.
Ние ще бъдем в публиката.
Чудесен повод за почивка.”

В свой анализ за протестите, публикуван вчера, Велислав Величков констатира, че народният бунт навлезе в опасен етап на вътрешно разделение и дори маргинализация.

„Вече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две – три седмици, всеки си прави събития и акции на различно място.

„Отровното Трио“ казват: всичко започна от нас и ще завърши с нас, „държейки микрофона и тъпана“, Бойците и Орловци искат да са равнопоставени участници в Протеста и да имат думата при сценария на развитието му; партиите сепарираха отделни негови части, като е все по – видимо делението между Демократична България, чийто лидер Христо Иванов подпали „искрата Росенец“ и по -левите около Мая Манолова, които се кооперират с три малки партии и са близко до Триото”, посочва Величков.

Всъщност отдавна се чуват недоволни гласове, че Отровното трио монополизира протеста, прави сценариите, дава микрофона само на определени лица, от които няма да се чуе критика към президента Радев и отказва да се съобразява с другите гневни граждани.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *