Норвежката „Ванга“ РАЗКРИ три СТРАШНИ опасности за човечеството! И отреди НОВА роля на РУСИЯ!

Свят

Експерти дешифрираха пророчествата на норвежката ясновидка Гунхилда Смехлус, която направи страшно предсказание за края на човечеството.

Жената е наречена от обикновените хора „Норвежката Ванга“. Тя идентифицира три признака на приближаващия Апокалипсис. Експертите установили следното: Смехлус смята, че предстои голяма опасност за човечеството, ако първо, хората престанат да посещават църкви. Припомняме, че Ванга държеше много на църквите като храмове на Бог и Светия дух. Второ, ако спрат да създават традиционни семейства. А третият знак, който тя вижда е ситуация, при която мигрантите ще надвият западните страни.

Както съобщават западните и руските медии, ясновидката е сигурна, че конфликтът ще започне в резултат на промени във възгледите на хората, а не поради политически фактори. Гунхилда Смехлус смята, че епицентърът на катастрофата ще бъде в Скандинавия, а военният конфликт няма да приключи бързо, тъй като страните няма да използват ядрено оръжие.

Експертите смятат, че конфликтът ще избухне, заради все по-растящото неприемане на капитализма като система, защото тя вече не е в състояние да осигури и поддържа благосъстоянието на хората.

Френските блогери пък припомниха, че фармацевтът и алхимик Нострадамус предрича избухване на световен конфликт през 2019 г. или малко след това.

Според „Норвежката Ванга“ обаче, светът ще бъде изправен пред неочаквана гибел. И тази гибел няма да дойде вследствие на конфликт между  САЩ, Русия, Китай и европейските страни. Точно обратното.  Предсказателката твърди, че ще се появи опасност от космическа гибел. Астероид ще заплашва да падне на Земята и да унищожи живота на планетата. А тази опасност ще  обедини враждуващите хората и държави, които ще насочат всички усилия за спасение на планетата. Водеща роля в това обединение ще има Русия, която е и най-мощната космическа свръхдържава.

„Норвежката Ванга“ заявила още, че ако светът се спаси, хората няма повече да враждуват помежду си. Така щяла да започне епохата на световен мир и на новото космическо бъдеще на човечеството.

Смятаме, че ще изразим мнението на всички хора по Земята, ако кажем, че това ще е най-доброто, което може да ни се случи. Защото, така или иначе, човечеството е призвано да участва не в своето унищожение, а в междугалактическите космически процеси.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *