От последната минута: 1,2 милиона българи поискаха оставката на финансовия министър! Вижте защо!

България отблизо

Трябва ни още малко време да направим  анализ дали ще има великденски добавки към пенсиите. Това заяви две седмици преди Великден  финансовият министър Владислав Горанов.

„Не можем да раздаваме пари без  анализ на текущото изпълнение на бюджета, понеже непрекъснато с появяват  нови плащания. Ангажимент беше поет към служителите на МВР. След това бе постичнато споразумение с надзирателите и със служителите на съдебната охрана. Нужно ни е  още малко време то не е много – просто няколко дни, за да преценим дали можем  да отпуснем  добавки за пенсионерите“, допълни Горанов и се нахвърли на колегата си Бисер Петков.

Не зная защо е коментирал, че ако има добавки, те ще бъдат около 40 лева. Сигурно не знае, че няма негов бюджет и не може да обещава нищо. Ако ги има, нека да ги плати. Изобщо не му е в  работа това на министър на Петков. Вероятно е  цитирал по колко лева сме раздали за Коледа, а журналистите са го разбрали, че сумата отново ще бъде дадена и ще бъде същата!“ – отсече Горанов и попари последната надежда на 1,2 милиона души, които получават минималната и малко над минималната пенсия у нас.

Стига с тези гаври, Горанов! Погледни си огромната къща, охолното семейство и замълчи!

Какво толкова ще анализирате до последната минута?

Не предвидихте ли в бюджета тези добавки?

Пак ли не сте събрали данъците?

Пак ли ви се губи някой милиард от ДДС-то?

Днес е 25 март. Благовещение.

Точно след две седмици е Великден.

Ще ви се откъснат ли от сърцето по 40 лева подаяния за най-бедните, или с приоритет са еврочиновниците и сервилното им посрещане, полицаите, надзирателите, скъпите ежеседмични разходки на Борисов и свитата МУ до Брюксел, царското посрещане на Ердоган, вдигането на депутатските заплати, купуването на електромобили за евроначалниците и куп харчлъци, които са излишно фукане пред света.

Дори да ви се откъснат от сърцето тези мизерни 40 лева, старите хора няма да ги получат.

Великден е на 8 април, а раздаването на пенсиите ще започне три дни след празника и ще приключи някъде към 1 май.

Стига подигравки, стига гаври!

Оставяте хората за празника не само без добавки, но и без подаянието, наречено пенсии.

В момента 1,2 милиона доказани бедняци в България мизерстват.

И ви искат оставката.

Вижте в социалните мрежи тъгата, мъката и отчаянието им!

А ако не го виждате, просто си вървете!

За да не излязат те с бастуните и патериците на улицата.

И най-после да ви пометат!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

3 thoughts on “От последната минута: 1,2 милиона българи поискаха оставката на финансовия министър! Вижте защо!

  1. С какви очи гледа децата си,родителите си,да не говорим за хората…че тези пари не само са подигравка ,те са гавра с хората строили тази държава ,която я ошушкаха до последно , а не казвам , че се прави на мъж ,защото много добре знаем ,че от него нищо не зависи…Банкянският онбашия като му нареди ще даде и ще подскача /все едно ги вадят от техните джобове/ , даже ако иска може да му нареди още от 2 април да се раздадат и пенсии и добавки,ама хайде да се правим, че от него нещо зависи…

  2. Всички гербери во главе с началника им, по бързата процедура и в ЗАТВОРА! Стига крадене, стига гавра с народа!!! А бе хора, събудете се от литарния си сън и на протест за ново правителство!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *