От последните минути: Стана ясна тайната цел на Гинка! Откритието ще ви шокира!

България отблизо

Купувачката на ЧЕЗ Гинка Върбакова има тайна цел!

И тя не е забогатяване на гърба на народа, а сваляне на правителството.

Тази версия обиколи социалната мрежа и колкото и да изглежда абсурдна, в нея има доза истина.

Разбира се Гинчето, със семплото облекло и провинциалната си наглост няма никакви революционни помисли, но не е и нужно. Просто някой използва безпочвеното й самочувствие, че е голям бизнесмен и реши да я сложи на топа на устата. Най-вероятно приятелката й ексминистър Теменужка Петкова, но не и без благословията на Вожда ББ.

Иначе схемата просто нямаше как да успее, ако отгоре не беше сложен някакъв чадър, при това богат и влиятелен чадър. Той пък се счупи, поради любопитството на Нинова и на някои журналисти, и изпод огромната камуфлажна фасада на фирмата, която правела досега обороти с петцифрени числа, а направи сделка за милиони евро, лъсна семплото Гинче. Чиято най-голяма добродетел, според съседите е, че била добър човек и учтиво поздравявала всички.  И най-големият им грях със съпруга й, е необслужен кредит и публична продажба на техен имот от съдия-изпълнител. Виж ТУК

Цифрите недвусмислено показват, че семейството не само не е развивало 10 години успешен бизнес, но и е затънало в дългове и са ги преследвали кредитори. Така че речта, която тегли дамата по време на интервюто си, е изпълнена с много бели петна и заблуди. А зрителите хич, ама хич и не повярваха на бизнесдамата, която досега е крила лицето си, не е активна в социалната мрежа, занимава се с нещо и е доста далеч от голямата игра.

Трети ден България се събужда и заспива с името Гинка на уста.

То стана пословично за далаверите на ГЕРБ и безцеремонното им ограбване на държавата.

Нито Антон Тодоров, нито Делян Добрев, нито самият Борисов успяха да убедят народа, че в сделката няма нищо нередно. В момента ГЕРБ хвърля цялата си артилерия да замаже положението и да убеди българите колко демократично е една наша фирма да си напазарува ЧЕЗ ей така, все едно си купува солети от павилиона.

Наглостта на Мумията стигна дотам, че обвини и Корнелия Нинова, че не познавала законите и извличала политически дивиденти от иначе напълно законната сделка.

Но никой, ама никой не се сети, че Гинка е новата Райна Княгиня и уши знамето на протеста.

Че абсолютно неволно и напълно без да иска, разклати последната вяра в правителството и обедини народа срещу грабителите и мародерите.

Че вече вярата в ГЕРБ се крепи на много тънък конец и заплашва да се скъса.

Народът изтърпя всички подигравки досега. Мизерия, ниски пенсии, лъжи, изцепки, наглост, нарцисизъм, самоуправство, суджуци, шуробаджанащина и какво ли още не.

Но продажбата на България на парче няма да прости.

Това е началото на края.

А Гинка от дребен тарикат ще се превърне в знаме и символ на протеста.

България е наша!

България е на българите!

Не търгувайте с патриотизма.

Той единствен остана на осиромашелия народ!

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

3 thoughts on “От последните минути: Стана ясна тайната цел на Гинка! Откритието ще ви шокира!

  1. Гинче,и аз имам фирмичка като твоята,хайде да наддаваме бе моме с жилетчица от мъртвите магазини и съмнителна мутра.

  2. Преди време г-н Сидеров пледираше за национализация на ЕРП-та. Сега го няма никакъв! Правилният ход на Българската държава е да осъди ЧЕЗ и да изкупи дялът и. Цената на ел. енергията за потребление ще спадне с 15%, а след национализацията на останалите части, цената трябва да спадне с около 45% . Добре, ама кво ще чинят частните дружества от т.н. Енергийна борса, тоест пиявиците дето смучат от народа?! Кой ще плаща сметките от поробителските договори за Марица Исток 3 или квотите за „зелена енергия“! Грабителските дейности от енергетиката са пъти повече, от колкото можете да си представите, уважаеми Читателю!

  3. А ТАКАААА…..БРАВО НА ГИНКА, ЗАПОЧВАМ ДА Я ХАРЕСВАМ…ДАВАЙ СЕСТРО, САМО НАПРЕД ДО ПЪЛНА ПОБЕДА!ХА,ХА,ХА…БЕЗ ДА ЩЕШ ОТРЯЗА КЛОНА…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *